ARTU NAPOLI

 
Wis selectie

ARTU NAPOLI

ARTU NAPOLI HERENKLEDING

Wat kenmerkt Artu Napoli? Artu Napoli staat voor hoogwaardige, stijlvolle Italiaanse kleding. Een voorbeeld hiervan is het Artu Napoli overhemd. Het shirt is verkrijgbaar in een uitgebreide collectie kleuren, stijlen en stoffen en altijd met een Italiaanse flair en kenmerkende details. Inmiddels is er van Artu Napoli een uitgebreid business en casual kleding aanbod verkrijgbaar met overhemden, vesten, truien, sweaters, broeken, chino’s, loungewear, mutsen en sjaals.

De collectie wordt volledig geproduceerd in Italië en ontworpen in Nederland, wat zorgt voor een eigentijds en herkenbaar signatuur van kwaliteit en passie. Inmiddels is Artu Napoli niet meer weg te denken uit de collectie. Je shopt de collectie gemakkelijk online en in de winkel.


Artu Napoli Overhemden

Op zoek naar een overhemd dat je zowel zakelijk als in je vrije tijd kan dragen? Een overhemd van Artu Napoli is dan een goede keuze. Bij Hans Voortman vind je bijvoorbeeld stijlvolle witte en blauwe overhemden in de collectie. Ideaal voor onder een colbert of trui. Kies een overhemd met een contrastkleur dat past bij je colbert, trui of broek. Kenmerkend aan deze overhemden is dat deze wat langer en iets wijder zijn dan overhemden van andere Italiaanse merken. Voor de zomer en het najaar vind je ook linnen overhemden van Artu Napoli in de collectie. 

Artu Napoli Truien

Een trui van Artu Napoli is gemaakt van luxe premium katoen of wol. Het afwezig zijn van een herkenbaar merkteken past bij een minimalistische, maar stijlvolle look. Vaak hebben Artu Napoli truien een witte contraststreep bij de kraag.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ARTU NAPOLI

Artu Napoli kleding valt normaal uit. Bestel je eigen maat.

Artu Napoli, is in tegenstelling tot de naam doet vermoeden, een Nederlands merk.

Wij kondigen de sale van Artu Napoli aan in onze nieuwsbrief en op de social media kanalen. Schrijf je daarom in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram. Of bezoek regelmatig onze website.
 
 

ARTU NAPOLI POLO'S

Een polo van Artu Napoli is meestal gemaakt van katoen met stretch voor optimaal draagcomfort. Combineer je polo met een chino en je Italiaanse outfit is compleet!

ARTU NAPOLI JEANS

Artu Napoli jeans zijn luxe uitgevoerd. Een gekleurd sticksel, verzilverde knopen en een lederen label met het Artu Napoli logo erin gestanst geven je outfit net dat beetje extra. Combineer je jeans onder een Artu Napli trui of overhemd. 

ARTU NAPOLI SHOPPEN

Op zoek naar een Artu Napoli overhemd of trui? Bij Hans Voortman kan je eenvoudig je Artu Napoli items online bestellen. Bestel je voor 20:00 uur? Dan verzenden we dezelfde dag je bestelling. Verder nodigen we je graag uit in de winkel om de nieuwe collectie te ontdekken!