Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

BERWICH

 
Wis selectie

BERWICH

BERWICH: ITALIAANSE BROEKEN & CHINO'S

Berwich is een Italiaans fashionlabel. Het merk is in 1970 opgericht. De broeken van BerWich zijn prachtig afgewerkt, gemaakt van de mooiste stoffen en worden gekenmerkt door veel aandacht voor detail. Je shopt de collectie gemakkelijk in de winkel of online. De broeken van Berwich worden handgemaakt in Italië. Een Berwich broek wordt gekenmerkt door het gebruik van luxe stoffen, hoogwaardige kwaliteit en luxe afwerking. Berwich is gespecialiseerd in het maken van een klassieke, casual broek, maar ze produceren ook stijlvolle jeans. De tijdloze broeken van Berwich hebben een donkere effen kleur. Kenmerkend is de schuine knoop en de slanke pasvorm.  Zoek je een nette broek? Een mooie pantalon van Berwich is dan een uitstekende keuze. Bekijk de collectie online of kom het draagcomfort ervaren in de winkel.


Berwich broeken en chino's 

Bij Hans Voortman ben je aan het goede adres voor een Berwich broek of pantalon. Veel broeken uit de collecite hebben een effen kleur en zijn slank gesneden. Elk seizoen hebben we echter ook een paar opvallende broeken van Berwich in de collecite. Zo kan je ook gestreepte, geblokte of een broek met een print shoppen. We hebben ook Berwich shorts en Berwich linnen broeken in de collectie. 

Berwich details

Wist je dat de knopen op een broek van Berwich vijf gaatjes hebben in plaats van twee of vier? De vijf gaatjes symboleseren namelijk de uiteinden van de letter W; het garen wordt op zo'n manier bevestigd dat er een W ontstaat. Deze letter staat symbool voor het merk. Het garen dat is gebruikt om de knoop vast te zetten is van dezelfde kleur als de knoop. Ook de binnenkant van de broek en de zakken zijn vaak met een kleurrijke bies verfraaid. Allemaal tekenen van een echt kleermakerskarakter.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BERWICH

Berwich is een Italiaans merk. De broeken hebben vaak een standaardlengte 34. De broeken vallen slank om de kuiten en normaal om het middel.

Jazeker, wanneer je in de winkel een Berwicht pantalon koopt, kunnen wij deze gratis voor je laten verstellen. In de sale worden er mogelijk kosten berekend.