Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

Canada Goose

 
Wis selectie

Canada Goose


Canada Goose

Over het merk Canada Goose

Canada Goose is een Canadees kleding merk, dat meer dan zeventig jaar geleden in Toronto werd opgericht door Sam Tick. Toen heette het bedrijf nog Metro Sportswear. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich vooral op wollen vesten, regenjassen en skikleding. In de jaren ’80 begonnen ze warme winterjassen te produceren onder de naam Snow Goose. Dit werd later veranderd naar Canada Goose, toen ze hun producten begonnen te exporten naar Europa. Snow Goose was in Europa namelijk al een bestaande merknaam, dus deze konden ze hier niet gebruiken.


Het bekende logo bestaat uit een blauwe cirkel met een rode rand. In de rode cirkel staat in het wit de Noordpool, in spiegelbeeld, afgebeeld. Op de rode rand zijn de woorden Canada Goose aan de bovenkant en Arctic Program aan de onderkant afgebeeld met maple leafs, esdoornbladeren, die het nationale symbool zijn van Canada. Dit logo is te zien op alle kleding, bij jassen en truien meestal op de plek van de bovenarm.


Inmiddels staat het merk bekend om de warme jassen. De jassen zijn speciaal ontworpen om de arctische omstandigheden van de Canadese winters te kunnen doorstaan. Door de voering met dons zijn de jassen lichtgewicht en toch warm. Ook nu nog worden alle jassen van Canada Goose in Canada ontworpen en geproduceerd door ervaren mensen met aandacht voor detail. Bovendien worden alleen de beste materialen gebruikt. Hierdoor ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct, waar je lang plezier van zult hebben. Naast jassen heeft het merk inmiddels ook andere kleding in het assortiment. Zo maak je je outfit helemaal af met een truiof een vest van Canada Goose. Alles om je comfortabeler te maken tijdens een koude winter.

Canada Goose jassen en parka's

Alle jassen van Canada Gooseworden nog steeds in Canada gemaakt. De jassen zijn echt handwerk, een jas gaat tijdens de productie door de handen van 13 ervaren werknemers. Doordat de jassen met eendendons zijn gevoerd, houden ze de warmte perfect vast, maar laten ze ook vocht door.


De parka is misschien wel het bekendste kledingstuk van Canada Goose en is de basis, waaruit het merk is ontstaan. Een parka is een lange jas, die dik is gevoerd, zodat je het zelfs niet koud krijgt, als het 25 graden vriest. Ze hebben een hoge kraag, die de wind goed buiten houdt. De capuchon van de parka’s van Canada Goose zijn ontzettend veelzijdig. De bontkraag kan naar wens verwijderd worden, ook kan de rand omgeklapt worden voor meer zicht of juist uitgeklapt worden voor meer bescherming tegen de wind. Als je geen capuchon nodig hebt, kan hij zelfs helemaal verwijderd worden.


Canada Goose heeft een ruime keuze aan andere jassen. Bomber jacks zijn korter dan een parka en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Bijvoorbeeld de Chilliwack Bomber, die dik is gevoerd. Daarnaast zijn er lichtgewicht jacks. Deze zijn ook gevoerd met dons, maar zijn dunner en daarom lichter in gewicht. Welke jas je ook kiest, je kunt er zeker van zijn, dat jij het nooit meer koud hebt deze winter.


Wie draagt dit merk?

Canada Goose is het merk voor iedere man, die oog heeft voor kwaliteit. De jassen van Canada Goose zullen aan de eisen voldoen van iedereen, die het graag warm wil hebben in de winter en er tegelijk stoer uit wil zien. De producten van dit merk zijn echte kwaliteitsproducten en gaan lang mee. Hoewel Canada Goose kleding is de aanschaf duur is, zal het zo lang mee gaan, dat de prijs-kwaliteitsverhouding prima in orde is. Als je graag buiten bent, in weer en wind, dan is een jas van Canada Goose de juiste keuze voor jou.


Bovendien steun je met jouw aankoop Polar Bears International, een organisatie, die zich inzet voor ijsberen. Dit doen ze door de gebieden van de ijsberen te beschermen en door te strijden tegen de opwarming van de aarde.

 

Modellen van Canada Goose

Wij verkopen de volgende modellen:


Canada Goose mutsen

Om je outfit helemaal af te maken kun je je jas aanvullen met een fijne, warme muts van Canada Goose. De mutsen worden gemaakt van honderd procent merinowol. Deze wol is zacht, maar toch zeer slijtvast. Door het gebruik van de merinowol houden de mutsen goed de warmte vast, terwijl ze tegelijkertijd ook vocht doorlaten, zodat de hoofdhuid kan ademen. Voor extreme winterse omstandigheden kun je kiezen voor een muts met waterdicht materiaal aan de buitenkant en een warme voering aan de binnenkant. Of kies een muts met oorflappen. Zo krijg je zelfs in de koudste omstandigheden geen koude oren meer. Maak je set helemaal compleet met Canada Goose handschoenen en sjaal. Combineer je muts met een lekker warme hoodie van het merk.


Canada Goose Sale

Omdat de kleding van Canada Goose met zorg wordt gemaakt van stoffen en materialen van de beste kwaliteit, is het niet goedkoop. Maar je kunt geld besparen door jouw nieuwe kledingstukken te kopen tijdens de Canada Goose sale. Met de kortingen, die tijdens de sale behoorlijk op kunnen lopen, krijg je dezelfde hoge kwaliteit voor een lagere prijs. Prettig voor je portemonnee en prettig voor je lijf, dat het vanaf dan nooit meer koud zal hebben met zulke lekkere warme kleding.


Controleer bij een online sale wel goed bij welk bedrijf je bestelt. Canada Goose is namelijk een populair merk, waardoor het ook populair is onder oplichters. Als de aanbieding te mooi lijkt om waar te zijn, dan is de kans groot, dat het dat ook is. Vervolgens krijg je na je bestelling helemaal niets of krijg je een goedkoop geproduceerd namaakproduct.


Dit kun je voorkomen door goed te controleren, wie de aanbieder is van de Canada Goose Sale. Gelukkig hebben genoeg betrouwbare, gerenommeerde bedrijven regelmatig een Canada Goose sale. En om zeker te weten dat je echt een kwaliteitsproduct aanschaft, kun je natuurlijk naar een fysieke winkel met Canada Goose kleding gaan. Dan kun je alles eerst passen en voelen of de kwaliteit is, wat je ook verwacht.



Waar kan ik Canada Goose shoppen?

Voor jouw nieuwe Canada Goose outfit ga je natuurlijk naar de winkel van Hans Voortman in Rijssen. Hier kun je de verschillende kleding rustig passen en krijg je goed, professioneel advies. Als je geen tijd hebt om naar de winkel te komen of Rijssen is te ver rijden, dan kun je jouw Canada Goose kleding natuurlijk ook online bestellen op hansvoortman.nl. Als je vandaag voor 21 uur bestelt, wordt jouw nieuwe Canada Goose trui morgen al bezorgd! Retour sturen is geen probleem. Dus je kunt de bestelde kleding rustig thuis passen en binnen 14 dagen naar ons retourneren, als het toch niet bevalt. Ook bij online bestellingen staan de collega’s graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je advies te geven.