Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

ETON

 
Wis selectie

ETON

ETON OVERHEMDEN EN SHIRTS

Eton is van origine een Zweeds merk dat is opgericht door een Zweeds echtpaar. Eton stond voorheen bekend als Skjortfabriken Special. De zoons van dit echtpaar brachten halverwege de vorige eeuw een bezoek aan Engeland. Op een gegeven moment kwamen zij, in hun zoektocht naar de beste katoen, terecht in het plaatsje Eton. Eton was zo inspirerend dat zij er een serie overhemden naar hebben vernoemd. Deze overhemden werden echter zo populair, dat later werd besloten om het de naam Eton te gebruiken als bedrijfsnaam.

Eton is door de jaren heen uitgegroeid tot een toplabel voor overhemden en shirts. De overhemden zijn gemaakt van de fijnste, en dus de beste kwaliteit katoen ter wereld! Dit katoen staat bekend als "Extra Long Staple". Daarnaast is het leuk om te weten dat de overhemden en shirts van Eton stijkvrij zijn. Ideaal dus! 


ETON OVERHEMDEN MODELLEN

Bij Hans Voortman kan je verschillende modellen overhemden en shirts van Eton shoppen. Wij verkopen online en in de winkel drie modellen. 

DE ETON CONTEMPORARY FIT

Een overhemd van Eton met een contemporary fit is een regular fit. Het overhemd heeft extra ruimte om het bovenlichaam. Ideaal voor als je niet zo houd van een strak aansluitend overhemd of als je wat breder bent. 

DE ETON SLIM FIT

Een shirt van Eton met een slim fit is een moderne fit en zit mooi aaneengesloten om het lichaam. 

DE ETON CLASSIC FIT

Een classic fit Eton overhemd is tot en met maat 41 een slim fit. Vanaf maat 42 valt dit overhemd uit als een contemporary/regular fit. 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ETON

Van origine is Eton een Zweeds merk. Toen de zonen van de oprichter in Engeland op zoek waren naar de beste kwaliteit katoen, kwamen ze in de kleine plaats Eton. Een serie overhemden werd naar deze plaats genoemd. Deze serie werd echter zo populair dat we

Eton overhemden vallen verschillend uit. Dit hangt af van de fit. Er bestaan 3 soorten fits. De contemporary: dit is een regular fit. De Slim Fit en de Classic fit. De Classic fit heeft een slim-fit tot maat 41 en regular fit vanaf maat 42.

Leef altijd de wasinstructie na. Knoop het overhemd los en keer de kraag omhoog en keer het overhemd binnenstebuiten. Stel de wasmachine in op een laag toerental. Wanneer de was klaar is, hang het overhemd op een hanger en trek de boord glad. Wring het ov
 
 

 


ETON STRIJKVRIJE OVERHEMDEN

Een Eton overhemd is gemaakt van het beste katoen. Deze materiaalkeuze heeft het voordeel kat de stof erg mooi blijft en je deze niet of nouwelijks hoeft te strijken. Een Eton overhemd is daarom ook geschikt voor een zakenreis doordat deze in je koffer niet of nauwelijks zal kreuken. Wel zo handig! 

ETON BOORDEN

Bij Hans Voortman kan je zowel online als in de winkel en Rijssen verschillende overhemden van Eton shoppen. Goed om te weten is dat Eton overhemden verschillende boorden hebben. Zo is er de Cut Away boord. Dit is een goed past bij het dragen van een pak met stropdas. Ga je voor een modernere look? Kies dan voor de Eton Extreme Cut Away! Bij deze wide-spread boord is de boord bijna horizontaal naar de schouders toe weggesneden. Op zoek naar een overhemd om je classic look compleet je maken? Shop dan de Eton Classic boord. Dit is een boord waarbij de hoekpunten dicht naar elkaar toelopen.