Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

Filling Pieces

 
Wis selectie

Filling Pieces

Het Merk Filling Pieces

Aangezien het een jong merk is, verkijken mensen zich snel op welke stappen het merk heeft gemaakt. Ondertussen ligt Filling Pieces in over 300 winkels verdeelt over 38 landen. Daar zijn de schoenen dan ook te vinden, bij de retailers. Als je zelf zoekt op Filling Pieces, komt er snel te staan Amsterdam. Het is ook een Amsterdams merk, Guillaume zegt zelf dat hij nergens anders zou kunnen wonen. Amsterdam staat zo recht tegenover Dubai en LA, daar is de eigenaar namelijk ook veel te vinden. Guillaume geeft zelf aan dat hij de Hollandse nuchterheid som mist, de eerlijkheid en de echte realiteit.

Hoewel het een Amsterdams merk is, worden de schoenen gemaakt in Portugal. Het hoofdkantoor is in Amsterdam en er werken voornamelijk ook Amsterdamse mensen. De designers zijn jongeren van 22 jaar. De jongeren zijn de toekomst, zeker als het gaat om mode. Door jonge mensen blijft mijn team helemaal bij de nieuwste trends en ontwikkelingen. Daarom wil ik jonge mensen aan het werk geeft Guillaume aan.

 


Hoe de visie ontstond

De eigenaar genaamd Guillaume Philibert begon in 2009 met het ontwerpen van een schoen, hierbij had hij de instelling; een schoen ontwerpen tegen een eerlijke prijs. Zijn eerste ontwerp genaamd de low top, deze schoen overbrugde de kloof tussen streetwear en high fashion. De visie van Guillaume was dat hij een betaalbare schoen wou ontwerpen, wel met een luxe design. Zo vertelt hij ook in zijn verhaal dat het een schoen moest zijn die door alle geslachten kan worden gedragen. Mocht je een filling pieces kenner zijn, dan zie je dat tot op heden de low top alsnog een symbool is waar grenzen tussen mensen zijn gewist.

Zo is filling pieces een jong merk, Guillaume begon in 2009, hij was toen nog maar 19 jaar jong. Guillaume gaf veel om schoenen, zo had hij ook een hele collectie schoenen in zijn kast. “Ik had niet altijd geld genoeg om Dior schoenen of Lanvin schoenen te halen. Toen ik vervolgens Dior schoenen kocht, zag ik veel mensen met een soortgelijke schoen lopen.” Zegt Guillaume. Vervolgens kwam de vraag naar boven: “hoe kan een merk zoveel geld vragen voor een schoen terwijl die geen eens exclusief is?” zo zag hij een gat in de schoenen markt, een scheiding tussen high end fashion en de streetwear markt. Een schoenenmerk wat daartussenin zit, niet alleen qua prijs, ook qua kwaliteit en exclusiviteit. Dit is ook parool van Filling Pieces, om daar als schoenenmerk tussen te komen.

Sneakers van Filing Pieces onderscheiden zich

Vroeger of later zoeken we allemaal naar een nieuw paar schoenen in de winkels of op het internet. De ene keer draait het om een creatie voor in de zomer, een ander keer vind je laarzen. De eerste bezoeker kijkt naar een ontwerp voor als hij netjes gekleed gaat. Misschien focus jij juist op een optie die een sportieve uitstraling heeft. Het is zeker een advies om eens te letten op een merk zoals Filing Pieces. De aanblik van het schoeisel zorgt dat je bijvoorbeeld indruk maakt op straat of bij vrienden. Eigenlijk valt het resultaat van de schoenproductie met geen ander merk te vergelijken. De trotse bezitter maakt grote kans dat de omgeving een compliment geeft over de aanwinst. Zoals je natuurlijk mag verwachten van Filling Pieces sneakers zitten ze prettig aan de voeten. Het blijft de bedoeling dat de items nog jarenlang met plezier gedragen worden. De kwaliteit van de schepsels laat in ieder geval niets te wensen over. Het voordeel van sneakers blijft dat je ze makkelijk even aanschiet als je de deur uit gaat. De schoenen zien er stijlvol uit terwijl de Filling Pieces heren lekker lopen. Het blijkt dat het merk alles behalve de eerste de beste ontwerpen biedt.
 
Voor welke kleur ga jij? Check even de:
 

Geschikt voor allerlei gelegenheden

De sneakers laten zich van een flexibele kant zien doordat ze bij vele verschillende kledingstukken passen. Filing Pieces presenteert zowel schoenen voor heren als voor de dames. De vrouwen dragen hun nieuwste aanwinst bijvoorbeeld even zo simpel bij een spijkerbroek als onder een rok. Als het gaat om de kleuren van de creaties dan komt het winkelend publiek ruim aan hun trekken. Je vindt resultaat in de zoektocht naar sneakers in de kleuren zwart of wit. Hou je mogelijk meer van een ontwerp met afgewerkte details op de schoen? De Filling Pieces sneakers voldoen aan de vraag met het lanceren van producties met stijlvolle kenmerken. In het passen van de goede sneakers speelt de schoenzool altijd een belangrijke rol. Mogelijk weet je nog van een vorige keer dat het element zelfs de doorslag kan geven in de uiteindelijke keuze. Onder andere de Filling Pieces heren staan bekend als producten waarvan de zool als gegoten zit. Het maakt weinig uit of je voeten gemiddeld genomen nou groter of kleiner uitvallen. Het aanbod van het merk staat voor je klaar in de aanloop naar weer een succesvolle aankoop. De producent houdt de creaties betaalbaar en de eigenaar krijgt oprecht waar voor zijn geld.
 
 
 

Typisch aan Filing Pieces


De aanblik op de collectie van het merk leert bezoekers meer over het soort materiaal. Een rondje langs de verzameling wijst uit dat meerdere sneakers gemaakt zijn van leer. Meestal gaat het om de sneakers zelf maar soms duikt de materie op in de details. Wie eens wandelt op leren schoenen ervaart dat ze aangenaam zacht lopen. De toevoeging van leer vergroot duidelijk het comfort dat je als eigenaar meemaakt. Natuurlijk zetten de makers ook andere middelen in om jouw schoenen tot stand te brengen. Het valt klanten misschien al op dat de Filling Pieces sneakers ook van suède zijn. In tegenstelling tot gewoon leer komt suède alleen van de binnenkant van het leder af. Zeker bij witte schoenen blijft het verstandig om voorzichtig met de aanwinst te doen. Op de eerste sneaker heeft suède een bijrol terwijl het bij een volgend exemplaar meer voorkomt. Naast het materiaal blijft het belangrijk om de eigen smaak te volgen voor Filling Pieces heren. Niemand weet ten slotte beter wat voor sneakers voldoen aan de wensen dan de toekomstige eigenaar zelf. Het blijft ook voor mannen de moeite waard om eens een ontwerp te proberen.



Zelf je slag slaan in de Filling Pieces Sale

Tijdens het winkelen valt het op dat bepaalde sneakers zowel bij mannen als vrouwen passen. De veelzijdigheid maakt het keuzeaanbod voor iedereen alleen maar breder dan normaal gesproken. De Filling Pieces sneakers brengen het beste van hoogstaande ontwerpen en alledaagse creaties bij elkaar. De eigenaar loopt elegant naar buiten terwijl de schoenen toch toegankelijk blijven. Filing Pieces begon ooit in onze hoofdstad maar groeide daarna uit tot een groot internationaal succes. Vele aanbieders presenteren de artikelen zoals de Filling Pieces heren in hun assortiment. Een eigen ervaring met het proberen van de schoenen zegt natuurlijk het meest over de grote klasse. De investering betaalt zich ruim terug wanneer je eenmaal met de aanwinst loopt. Wanneer je wat minder wilt uitgeven kan je wachten op de korting op de mooie sneakers. Voor de meest verschillende afspraken in de agenda komen de sneakers van pas. Over het algemeen mag je verwachten dat het merk de gangbare pasvormen aanhoudt voor het publiek. Ook het type leer nubuck duikt op als je de schoenen eens bekijkt. De sneakers zitten meestal wat langer om de voeten heen maar passen als gegoten. Je loopt een grote kans dat je verkocht raakt als je eenmaal merkt hoe de schoenen aanvoelen. Neem dus zeker een kijkje in het assortiment om jouw favoriet te vinden of in de  Filling Pieces Sale voor de beste prijzen. 

Sociaal media

Het merk is opvallend op sociaal media, ze hebben verschillende samenwerkingen met beroemde mensen. Zo hebben ze in de laatste periode een samenwerking gehad met Lewis Hamilton, Martin Garrix en Chris Paul. Guillaume Philibert heet om insta; gsrnn. Hier kun je de nieuwste ontwikkelingen bijhouden, als je kijkt op het insta account van; hans_voortman.nl zie je onze nieuwste producten van Filling Pieces en andere mooie merken.

Waarom Filling Pieces?

Zoek je een exclusief schoenenmerk? Dan komt Filling Pieces zeker in aanmerking, een schoen van highfashion! Of toch een schoen van streetwear? Daar trekt Filling Pieces hun grens. Een exclusief merk met een extreem goede kwaliteit, daar streeft het merk naar. Bij Hans Voortman verkopen wij Filling Pieces in meerdere soorten en maten. Heb je vragen of wil je ze schoppen? Kom langs in de winkel in Rijssen of shop online!

 


Sale Filling Pieces!

Zoek je Filling Pieces, maar wacht je op een nog betere prijs? Wij prijzen om het seizoen verschillende soorten Filling Pieces af. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en zet je meldingen aan voor sociaal media zodat je geen enkele post mist!