WAAR STAAT HET MERK BALR. VOOR?

BALR. is een jong fashionmerk dat in 2013 is opgericht door drie Nederlandse voetballers. Het aan voetbal gerelateerde merk is in een paar jaar uigegroeid tot een groot succes. Het merk BALR. maakt vaak gebruik van de kleuren wit en zwart wat het merk een moderne en sporieve look geeft. BALR. items kenmerken zich door de herkenbare BALR. print. Alle items van Balr zijn high-end en stralen luxe uit. Balr heeft een sportieve pasvorm en is goed te combineren met andere casual kleding. 

SPORTIEVE BALR. TRUIEN EN T-SHIRTS

Bij Hans Voortman kan je veel verschillende herkenkleding van BALR. shoppen. Zo zijn de zwart met witte BALR t-shirts, truien, vesten, polo's en tassen verkrijgbaar. Alle items van BALR. zijn goed te combineren met andere casual merken. Verder kan je BALR. tassen en heuptassen shoppen. Items die wij aanraden zij de comforabele sweaters en truien van BALR. Ideaal voor na de training! 

SHOP BALR. BIJ HANS VOORMAN MANNENMODE IN RIJSSEN

Sinds 2019 is Hans Voortman Mannenmode official reseller van BALR. Dit betekend dat je bij Hans Voortman verzekerd bent dat je een officieel BALR item aangschaft.