FILTERS
SORTEER
Campagne
doelgroep

Productgroep
kleur
merk

prijs

maat

Patroon

Pasvorm
Materiaal

Lengte
Special Kenmerk
Wis selectie

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BERWICH

Hoe vallen Berwich broeken uit?

Berwich is een Italiaans merk. De broeken hebben vaak een standaardlengte 34. De broeken vallen slank om de kuiten en normaal om het middel.

Kan ik Berwich broeken bij Hans Voortman laten verstellen?

Jazeker, wanneer je in de winkel een Berwicht pantalon koopt, kunnen wij deze gratis voor je laten verstellen. In de sale worden er mogelijk kosten berekend.

Berwich broeken en chino's 

Bij Hans Voortman ben je aan het goede adres voor een Berwich broek of pantalon. Veel broeken uit de collecite hebben een effen kleur en zijn slank gesneden. Elk seizoen hebben we echter ook een paar opvallende broeken van Berwich in de collecite. Zo kan je ook gestreepte, geblokte of een broek met een print shoppen. We hebben ook Berwich shorts en Berwich linnen broeken in de collectie. 

Berwich details

Wist je dat de knopen op een broek van Berwich vijf gaatjes hebben in plaats van twee of vier? De vijf gaatjes symboleseren namelijk de uiteinden van de letter W; het garen wordt op zo'n manier bevestigd dat er een W ontstaat. Deze letter staat symbool voor het merk. Het garen dat is gebruikt om de knoop vast te zetten is van dezelfde kleur als de knoop. Ook de binnenkant van de broek en de zakken zijn vaak met een kleurrijke bies verfraaid. Allemaal tekenen van een echt kleermakerskarakter.

 

 
 

Klantenservice