FILTERS

SORTEER

Campagne
doelgroep

Productgroep
merk

maat

kleur
prijs

Wis selectie

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DON THE FULLER

Hoe vallen Don the Fuller broeken uit?

Don the Fuller is een Italiaans merk. De jeans hebben vaak een skinny fit.

Waar worden Don the Fuller jeans gemaakt?

Deze jeans is 100% made in Italy.

DON THE FULLER JEANS: WASHING

De wassing van de jeans is het bijzondere kenmerk van een Don the Fuller jeans. Daarnaast is de milieuimpact ook geringen dan bij ruguliere spijkerbroeken. Met de Zero Water Wash heeft Don the Fuller slechts vijf liter water nodig voor een wasbeurt. Terwijl bij reguliere wassingen dit negen keer zoveel bedraagt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale zandstraal techniek, waardoor de maximale houdbaarheid wordt verlengd. 

DON THE FULLER: MATERIALEN

Een spijkerbroek van Don the Fuller bestaat uit materialen van zeer hoge kwaliteit. Don the Fuller steekt veel tijd in het onderzoek doen naas speciale stoffen. Zo is er een speciale stof die wordt gemaakt door oude Japanse weefgetouwen. Deze zijn slechts een meter breed. Deze zelfkantstructuur staats symbool voor exclusiviteit en kwaliteit. De knopen van de jeans zijn gemaakt van verouderd en afgerond koper. Met een Don the Fuller jeans weet je zeker dat je een zeer exclusief item draagt!

 

 
 

DON THE FULLER IN DE WINKEL SHOPPEN?

Ben je na het lezen van dit stuk overtuigd? Shop dan jouw Don the Fuller jeans en geniet! Nog twijfels? Kom dan langs in de winkel in Rijssen. Wij helpen je graag om jouw Don the Fuller spijkerbroek te kiezen. 

Klantenservice