FILTERS

SORTEER

Doelgroep

Productgroep
Merk

Maat

Kleur

Prijs

Wis selectie

DON THE FULLER

DON THE FULLER: ITALIAANSE JEANS

Don The Fuller is een Italiaans merk dat bekend staat om de jeans met prachtige, krarakterestieke wassingen. Een Don the Fuller jeans herken je aan de stip op de rechter achterzak. Achter de naam van het merk zit ook een verhaal. Don reflecteert het Italiaans karakter van de jeans. Don wordt gebruikt als een voorzetsel waarmee respect aan een persoon wordt betuigd. Fuller komt uit de Engelse taal en betekent "wasser"; dit is iemand die gespecialeseerd is in het "verfproces". Don the Fuller betekent daarom Meester van de Wassing. Een spijkerbroek van Don the Fuller is daarom het resultaat van het onderzoek naar zeer goede materialen en de kunde en kennis om exceptionele en modieuze wassingen te produceren. Honderd procent Made in Italy. Elke jeans heeft een aangehecht paspoort waar je kan zien welke materialen zijn gebruikt en aanvullende informatie over de productieketen. De stijl van de jeans is ontwikkeld door Rinaldo Flemak, een bekende designer in de jeanssector, die veel ervaring heeft om een prachtig, innovatief en hoogwaardig product te maken. 

DON THE FULLER JEANS: WASHING

De wassing van de jeans is het bijzondere kenmerk van een Don the Fuller jeans. Daarnaast is de milieuimpact ook geringen dan bij ruguliere spijkerbroeken. Met de Zero Water Wash heeft Don the Fuller slechts vijf liter water nodig voor een wasbeurt. Terwijl bij reguliere wassingen dit negen keer zoveel bedraagt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale zandstraal techniek, waardoor de maximale houdbaarheid wordt verlengd. 

DON THE FULLER: MATERIALEN

Een spijkerbroek van Don the Fuller bestaat uit materialen van zeer hoge kwaliteit. Don the Fuller steekt veel tijd in het onderzoek doen naas speciale stoffen. Zo is er een speciale stof die wordt gemaakt door oude Japanse weefgetouwen. Deze zijn slechts een meter breed. Deze zelfkantstructuur staats symbool voor exclusiviteit en kwaliteit. De knopen van de jeans zijn gemaakt van verouderd en afgerond koper. Met een Don the Fuller jeans weet je zeker dat je een zeer exclusief item draagt!

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DON THE FULLER

Hoe vallen Don the Fuller broeken uit?

Don the Fuller is een Italiaans merk. De jeans hebben vaak een skinny fit.

Waar worden Don the Fuller jeans gemaakt?

Deze jeans is 100% made in Italy.

DON THE FULLER IN DE WINKEL SHOPPEN?

Ben je na het lezen van dit stuk overtuigd? Shop dan jouw Don the Fuller jeans en geniet! Nog twijfels? Kom dan langs in de winkel in Rijssen. Wij helpen je graag om jouw Don the Fuller spijkerbroek te kiezen. 

Klantenservice

Bestellen & Betalen

 

BEZORGING

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

RUILEN & RETOURNEREN

 

GARANTIE & KLACHTEN

 

BEL ONS

+ 31 (0) 548 51 22 74

WHATSAPP ONS

Binnenkort beschikbaar

INSTAGRAM

Stuur een bericht

FACEBOOK

Stuur een bericht

MAIL ONS

klantenservice@hansvoortman.nl