HERENKLEDING VAN GRAN SASSO

Wat kenmerkt mode van Gran Sasso?

Het herenkledingmerk, wat is opgericht halverwege 20e eeuw door een echte Italiaanse kledingfamillie, kenmerkt zich door handwerk, het gebruik van luxe stoffen en hoogwaardige kwaliteit. De kracht van het merk is niet dat het merk een herkenbaar logo hanteert, maar dat het zich onderscheidt door het gebruik van verfijnde materialen, unieke kleuren en hoge kwaliteit. De collectie Italiaanse herenkleding van Gran Sasso bij Hans Voortman Mannenmode bestaat uit overhemden, shirts, knitwear, truien, vesten, sweaters, jeans, chino's, loungewear en sjaals. Je shopt je complete collectie gemakkelijk in de winkel of online. Na het plaatsen van je bestelling zorgen wij dat jij je favoriete kleding snel in huis hebt. Wel zo fijn als je geen tijd hebt om naar de winkel te komen.

Gran Sasso kleding voor mannen online bestellen

Gran Sasso is niet meer weg te denken uit de kledingkast van de man van tegenwoordig. De items van Gran Sasso maken je klassieke, stijlvolle look compleet. Bestel eenvoudig jouw Gran Sasso overhemd, vest, sweater, coltrui, sjaal, jas en trui in de winkel of online. De bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verzonden, zodat jij snel je bestelde Gran Sasso kleding kan dragen!

 

GRAN SASSO IN DE WINKEL EN ONLINE

Dit luxe Italiaanse fashion label is verkrijgbaar bij Hans Voortman Mannenmode in Rijssen en online op www.hansvoortman.nl/gran-sasso