JACOB COHEN ITALIAANSE JEANS EN BROEKEN

 

Wat kenmerkt Jacob Cohen?

De Italiaanse jeans van Jacob Cohen zijn prachtig afgewerkt met zilveren knopen en kleurrijke stiksels. Aan de achterkant van elke broek is het herkenbare logo van paardenhaar met de grote J bevestigd. Het draagcomfort van deze jeans is in 1 woord geweldig! De stretch zorgt voor een optimaal draagcomfort. 

Jacob Cohen online bestellen

Jacob Cohen is niet meer weg te denken uit de kledingkast van de man van tegenwoordig. De spijkerbroeken en jeans van Jacob Cohen maken je outfit compleet. Combineer de broek met een sweater voor een sportieve look, maar ook met het dragen van een jeans van Jacob Cohen onder een kolbert maak je je outfit compleet. Bestel gemakkelijk jouw Jacob Cohen online. De bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verzonden zodat jij snel je bestelde Jacob Cohen kan dragen!

Jacob Cohen herenkleding combineren

De fashion van Jacob Cohen sluit goed aan bij andere (Italiaanse) merken als:  Gran SassoXacusFedeliFilippo de LaurentilisStone Island, Kenzo, Hackett en Armani. 

JACOB COHEN IN DE WINKEL EN ONLINE

Dit luxe Italiaanse fashion label is verkrijgbaar in de winkel bij Hans Voortman Mannenmode in Rijssen en online op www.hansvoortman.nl/jacob-cohen. Elke broek kunnen wij laten verstellen.