FILTERS
SORTEER
Campagne
doelgroep

Productgroep

kleur

merk

prijs

maat

Patroon

Pasvorm
Materiaal

Lengte
Special Kenmerk
Wis selectie

Moose Knuckles grijze jas

 

Moose Knuckles Jas Grijs met Bontkraag


Ben je op zoek naar een winterjas of parka van hoge kwaliteit? Dan moet je zeker eens kijken naar de jassen van Moose Knuckles. Met een jack van Moose Knuckles kom jij de koudere maanden zonder klagen door. Het merk is afkomstig uit Canada, waar het mensen al sinds 1921 beschermt tegen de kou. Echter werd het merk pas in 2009 officieel opgericht. Het doel was om de meest luxueuze sportkleding op de markt te zetten. De kleding van Moose Knuckles is ongekend maatwerk, ze gebruiken materialen en hoogwaardige hardware, die op een verantwoorde manier is verkregen. Tegenwoordig is het merk wereldwijd verkrijgbaar, en zeer populair onder alle leeftijden.


De jassen van Moose Knuckles zijn niet alleen mooi en stijlvol, ze zijn ook erg functioneel. Het merk denkt altijd zeer goed na over hun creaties. Zo zijn alle jassen voorzien van 4 lagen constructies, die jou beschermen tegen wind en regen. Daarnaast gaan deze constructies het verlies van dons en veren tegen. De schouders en bovenarmen van de jassen zijn zo gemaakt dat ze warmte afstoten, zonder dat jij afkoelt door de kou van buiten.


Het verschilt per jas, maar de capuchon is voorzien van echt of nep bont. Het is belangrijk om te weten dat het bont op de jassen, in de meeste gevallen saga-gecertificeerd Blue Fox en Frost Fox bont is. Dit is duurzaam bont die op een ethische manier is verkregen.


De jassen zijn voorzien van vele zakken, aan binnen en buitenkant. De zakken houden jouw handen goed warm, en voelen zacht aan. Je kunt er zonder problemen jouw smartphone in kwijt, zonder dat hij zal beschadigen.


Waarom een grijze jas bestellen


Je kunt bij ons Moose Knuckles jassen in verschillende grijstinten krijgen. Grijs is een kleur die je gemakkelijk kunt combineren met andere kleuren. Wil je liever geen bontkraag of capuchon? Geen probleem, de capuchon is vaak gemakkelijk te verwijderen. De jassen zijn afgewerkt met bont in verschillende kleuren.


Moose Knuckles jas grijs of andere kleur, zoals blauwof zwart kopen? Moose Knuckles jas grijs met bontkraag en mooie details bestel je gemakkelijk via onze webshop.

 

Alternatieven voor een Moose Knuckles jas zijn de jassen van Parajumpers of Woolrich:

 

 

Klantenservice