FILTERS
SORTEER
Campagne
doelgroep

Productgroep

kleur
merk

prijs

maat

Patroon

Pasvorm
Materiaal

Lengte
Special Kenmerk
Wis selectie

Lyle & Scott Jas

VEELGESTELDE VRAGEN OVER Lyle & Scott Jas

Hoe vallen de jassen van Lyle and Scott uit?

De jassen vallen normaal uit. Kies je eigen maat die je normaal ook draagt.

OP ZOEK NAAR EEN LYLE & SCOTT JAS?

Lyle en Scott jassen zijn erg populair, en dat is niet voor niet! De jassen zien er erg mooi uit en ogen sportief.  Daarnaast vind je de normale jassen en de wat langere jassen. Je shopt een jas in een effen kleur, maar ook in de bijzonder patroon of een jas die bestaat uit verschillende stoffen. Wel zo bijzonder!

LYLE AND SCOTT WINTERJASSEN

Ben je op zoek naar een lekker warme winterjas van Lyle & Scott? De jassen die je op deze pagina ziet houden je vast lekker warm in het najaar en de winter. De jassen zijn vaak gevuld met dons en houden zo goed de lichaamswarmte vast. De jassen zijn vaak voorzien van veel zakken en een hoge sluiting, zodat je het niet koud krijgt. Op elke jas zie je het bekende gele Lyle and Scott logo terug. Wanneer je een echte koukleum bent, bekijk dan een de lange parka's van dit merk.  

DE SOFTSHELL JASSEN 

De meest populaire jas is de softshell jas. Deze heeft in de winter een vachtje aan de binnenkant en is in de zomer lekker dun. De softshell jas heeft vaak een muts, maar je kan hem ook zonder muts shoppen als je dat fijner vind.

LYLE AND SCOTT JASSEN SALE

Ben je op zoek naar een mooie jas van Lyle en Scott in de sale? Check dan deze pagina met het overzicht van alle jassen die in de sale zijn. 

Klantenservice