KENZO VOOR HEREN BIJ HANS VOORTMAN

OVER KENZO

De populaire designer herenkleding van Kenzo is bekend van de opvallende prints met het grote Kenzo logo. Het merk is in 1970 opgericht door de Japanner Takada Kenzo. Het Japanse designerlabel weet elk seizoen weer te verrassen met kleurrijke ontwerpen en verrassende prints. Elke collectie bestaat uit statement items en unieke ontwerpen met opvallende kleuren. De tijgerpint en het oog zijn de meest herkenbare prints van Kenzo. Je ziet ze vaak terug op Kenzo truien en Kenzo t-shirts. Alle items kenmerken zich door hoogwaardige kwaliteit, bijzondere materialen en een frisse, engergieke uitstraling.   

DE KENZO NAJAAR/WINTERCOLLECTIE 2018

De uitstraling van Kenzo is stijlvol, opvallend, sportief en glamour met een knipoog; een stijl die modebewuste jonge mannen aanspreekt. In de collectie van Kenzo vind je dan ook verschillende soorten kledingstukken voor heren. En hoewel alle soorten items goed vertegenwoordigd zijn bij Hans Voortman, moeten de populairste kledingstukken wel de truien en t-hirts van Kenzo zijn. Daarnaast zijn de Kenzo caps en polo's ieder seizoen ongekend populair. 

DE KENZO PRINTS

Naast de hoge kwaliteit van de Kenzo kleding is er nog wat dat opvalt: de prints. De allerbekendste print is die van de tijger. De tijgerprint zie je vaak terug in diverse kleursamenstellingen op Kenzo sweaters en in als logo op de polo's. Een andere bekende print is het oog van Kenzo; dit oog is vaak goed zichtbaar aanwezig op de sweaters of t-shirts of klein afgebeeld op de overhemden van Kenzo. 

KENZO KOPEN IN OVERIJSSEL, RIJSSEN, TWENTE OF ONLINE

Dit luxe Italiaanse fashion label is verkrijgbaar in de winkel bij Hans Voortman Mannenmode in Twente, in de modestad Rijssen en in de webshop te shoppen. Kom dan langs in de Kenzo shop in Rijssen of shop online.