LYLE & SCOTT ONLINE BESTELLEN BIJ HANS VOORTMAN

WAT KENMERKT LYLE & SCOTT?

Je kent vast wel de polo's van Lyle en Scott met de gele adelaar. Het logo van Lyle & Scott is op alle items prominent aanwezig en geeft daarom een herkenbaar beeld. Het Schotse merk is in 1847 opgericht door William Lyle en Walter Scott. Het merk was van origine bekend op het gebied van golfkleding. Toen ook bekendheden het merk gingen dragen, brak het merk Lyle and Scott internationaal door. Tegenwoorden richt het merk zich ook op knitwear. Een cleane uitstraling, hoge kwaliteitsmaterialen en tevens superieur vakmanschap, dat is waar het om gaat bij Lyle & Scott. 

DE COLLECTIE VAN LYLE & SCOTT

Bij Hans Voortman vind je de nieuwste collectie van het Schotse merk Lyle & Scott. De collectie bestaat dit najaar uit Lyle & Scott sweaters, polo's, caps en meer. Lyle & Scott is een jong merk met een moderne uitsraling. De polo's van Lyle en Scott zijn verrassend comfortabel en hebben een mooi passende fit. Op zoek naar een Lyle & Scott t-shirt of sweatpants? Dit jaar zijn pasteltinten populair, daarom vind je veel items van Lyle en Scott in deze kleuren in de collectie. 

Sportieve Lyle & Scott truien en polo's

LYLE & SCOTT KOPEN IN DE WINKEL OF ONLINE

Op zoek naar een Lyle & Scott outfit? Bij Hans Voortman ben je aan het juiste adres. Dit fashion label is verkrijgbaar in de winkel bij Hans Voortman Mannenmode in Twente, in de modestad Rijssen en in de webshop te shoppen. Voor 20:00 besteld? Dan wordt je Lyle en Scott bestelling dezelfde dag verzonden!