Mason's
Mason's
FILTERS
SORTEER
Campagne
doelgroep

Productgroep
kleur
merk

prijs

maat

Patroon

Pasvorm
Materiaal

Lengte
Special Kenmerk
Wis selectie

Mason's

MASONS BROEKEN EN PANTALONS

De broeken van MASON'S worden handgemaakt in Italië. Een MASON'S broek wordt gekenmerkt zich doorhet gebruik van luxe stoffen, hoogeaardige kwaliteit en een luxe afwerking. Herkenbaar is de sportief afgewerkt band. De kracht van het merk ligt niet allen in dat het merk zich onderschiedt door het gebruik van verfijnde materialen, unieke kleuren en patronen en hoge kwaliteit, maar ook dat de broeken heel erg comfortabel dragen.  

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER Mason's

Hoe vallen broeken van Masons uit?

De broeken vallen normaal uit, maar hebben een Italiaanse fit. Dit houdt in dat de broeken slank vallen en daardoor wat strakker om de benen zitten.

Wanneer is de Masons sale?

De Masons sale kondigen wij aan op de nieuwsbrief en sociale media. Volg ons of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Kan ik Masons ook in de winkel in Rijssen shoppen?

Jazeker, alle broeken die je online ziet kan je ook in de winkel shoppen en passen. Op verzoek maken wij de broek voor je korter.
 

MASONS online bestellen

MASON'S is niet meer weg te denken uit de kledingkast van de man van tegenwoordig. De items van MASON'S maken zowel je casual als zakelijke look compleet. Bestel eenvoudig jouw MASON'S broek of pantalon in de winkel of online. De bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verzonden zodat jij snel je bestelde MASON'S kan dragen!

 
 

Klantenservice