FILTERS

SORTEER

Campagne
doelgroep

Productgroep
kleur
merk

prijs

maat

Materiaal

Pasvorm

Patroon

Special Kenmerk
Wis selectie

Moose Knuckles

THE TOP PARKA BRAND: MOOSE KNUCKLES

Moose Knuckles jassen zijn een echt product van vakmanschap. Dit merk met Canadese roots staat vooral bekend om de dikke winterjassen. De jassen zijn gevuld met dons en zijn gemaakt van een mix van nylon en katoen. Dit zorgt ervoor dat je jas erg stevig, warm en duurzaam is. De jas heeft een erg luxe uitstraling. De binnenkant is mooi afgewerkt met dikke sticksels en een shell-stof die ervoor zorgt dat de jas wind- en waterdicht is. Moose Knuckles stelt zelft dat jij met zo'n jas lekker warm blijft bij temperaturen van wel -40 graden onder 0! Nou als je het met deze jas nog koud kan krijgen, dan weten wij het ook niet meer!  

VEELGESTELDE VRAGEN OVER Moose Knuckles

Hoe vallen Moose Knuckles jassen uit?

Jassen van Moose Knuckles zijn getailleerd. Je kan dit vergelijken met een slim-fit. Wij raden je aan om je eigen maat te kiezen.

Kan ik de Moose Knuckles jacks ook in de winkel in Rijssen shoppen?

Jazeker, alle jassen die je online ziet kan je ook in de Moose Knuckles winkel in Rijssen shoppen.

Wanneer is de Moose Knuckles sale?

De Moose Knuckles sale kondigen wij aan in de nieuwsbrief en op social media. Volg daarom Hans Voortman of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Is het Moose Knuckles logo altijd hetzelfde?

Het logo is bij elke jas anders. De twee metalen plaatjes worden door een willekeurige medewerker uitgezocht. Zo hebben sommige jassen een zwart logo, terwijl andere jassen een grijs logo hebben.
 
 

MOOSE KNUCKLES JASSEN VOOR HEREN KOPEN?

Ben je op zoek naar een écht lekker warme heren winterjas die ook nog eens super modieus is? Bekijk dan eens de jassen van Moose Knuckles. Deze jassen zitten echt fantastisch. . Je kan de jassen zowel in de bomber- als lange variant shoppen in de winkel en online bij Hans Voortman. 

LEKKER WARM

De jassen van Moose Knuckles zijn gevuld met het beste dons van eenden en ganzen. Elke jas heeft een enorm hoge vulgraad, wat inhoud dat je heel veel donsveertjes zijn per kubike centimeter. Donsveertjes worden met een speciale machine in de jas geperst, waardoor tussen de veertjes kleine luchtzakjes ontstaan die goed de lichaamswarmte absorberen. Je hebt het daarom altijd lekker warm in deze jassen!

DE RITS 

Jassen van Moose Knuckles hebben en grote, zware rits. Deze rits kan daarom in het begin wat stijfjes aanvoelen, maar wordt naar verloop van tijd soepel. De dubbel verstelbare rits stelt jou in staat om je jas zo te dragen dat hij jou optimaal zit. 

HET MOOSE KNUCKLES EMBLEEM

Wist je dat het embleem van Moose Knuckles op elke jas uniek is? Het embleem is altijd gemaakt van staaal en kan uit 7 verschillende kleuren bestaan. Zo is er de gun metal, nikkel, koper, zilver en 14k golden look. Het is dus een verrassing welke samenstelling van het logo jij op jouw Moose Knuckles parka aantreft. Aan de binnenkant van de jassen zie je een embleem van Hockyspelers. Dit stellen de Verenigde Staten en Canada voor. Moose Knuckles wil heirmee de humoritische toon van het merk aangeven en dat Canadezen houden van deze sport. 

Klantenservice