SARTORIA TRAMAROSSA ITALIAANSE JEANS EN BROEKEN

 

Wat kenmerkt Tramarossa?

De Italiaanse jeans van Tramarossa zijn prachtig afgewerkt met zilveren knopen en kleurrijke stiksels. Aan de achterkant van elke broek is het herkenbare logo in de leren patch verwerkt. Het draagcomfort van deze jeans is in 1 woord geweldig! De stretch zorgt voor een optimaal draagcomfort. 

Tramarossa jeans online bestellen

Sartoria Tramarossa is niet meer weg te denken uit de kledingkast van de man van tegenwoordig. De spijkerbroeken en jeans van Tramarossa maken je outfit compleet. Combineer de broek met een sweater voor een sportieve look, maar ook met een jeans van Tramarossa onder een kolbert maak je je outfit compleet. Bestel gemakkelijk jouw Tramarossa online. De bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verzonden zodat jij snel je bestelde Tramarossa broek kan dragen!

Tramarossa herenkleding combineren

De fashion van Tramarossa sluit goed aan bij andere (Italiaanse) merken als:  Gran SassoXacusFedeliFilippo de LaurentilisStone Island, Kenzo, Hackett en Armani. 

TRAMAROSSA IN DE WINKEL EN ONLINE

Dit luxe Italiaanse fashion label is verkrijgbaar in de winkel bij Hans Voortman Mannenmode in Rijssen en online op www.hansvoortman.nl/tramarossa. Elke broek kunnen wij laten verstellen.