FILTERS

SORTEER

Campagne
doelgroep

Productgroep
kleur
merk

prijs

maat

Materiaal

Pasvorm
Patroon

Special Kenmerk
Wis selectie
 

Hoe de visie ontstond

De eigenaar genaamd Guillaume Philibert begon in 2009 met het ontwerpen van een schoen, hierbij had hij de instelling; een schoen ontwerpen tegen een eerlijke prijs. Zijn eerste ontwerp genaamd de low top, deze schoen overbrugde de kloof tussen streetwear en high fashion. De visie van Guillaume was dat hij een betaalbare schoen wou ontwerpen, wel met een luxe design. Zo vertelt hij ook in zijn verhaal dat het een schoen moest zijn die door alle geslachten kan worden gedragen. Mocht je een filling pieces kenner zijn, dan zie je dat tot op heden de low top alsnog een symbool is waar grenzen tussen mensen zijn gewist.

Zo is filling pieces een jong merk, Guillaume begon in 2009, hij was toen nog maar 19 jaar jong. Guillaume gaf veel om schoenen, zo had hij ook een hele collectie schoenen in zijn kast. “Ik had niet altijd geld genoeg om Dior schoenen of Lanvin schoenen te halen. Toen ik vervolgens Dior schoenen kocht, zag ik veel mensen met een soortgelijke schoen lopen.” Zegt Guillaume. Vervolgens kwam de vraag naar boven: “hoe kan een merk zoveel geld vragen voor een schoen terwijl die geen eens exclusief is?” zo zag hij een gat in de schoenen markt, een scheiding tussen high end fashion en de streetwear markt. Een schoenenmerk wat daartussenin zit, niet alleen qua prijs, ook qua kwaliteit en exclusiviteit. Dit is ook parool van Filling Pieces, om daar als schoenenmerk tussen te komen.

 
 

Sociaal media

Het merk is opvallend op sociaal media, ze hebben verschillende samenwerkingen met beroemde mensen. Zo hebben ze in de laatste periode een samenwerking gehad met Lewis Hamilton, Martin Garrix en Chris Paul. Guillaume Philibert heet om insta; gsrnn. Hier kun je de nieuwste ontwikkelingen bijhouden, als je kijkt op het insta account van; hans_voortman.nl zie je onze nieuwste producten van Filling Pieces en andere mooie merken.

Waarom Filling Pieces?

Zoek je een exclusief schoenenmerk? Dan komt Filling Pieces zeker in aanmerking, een schoen van highfashion! Of toch een schoen van streetwear? Daar trekt Filling Pieces hun grens. Een exclusief merk met een extreem goede kwaliteit, daar streeft het merk naar. Bij Hans Voortman verkopen wij Filling Pieces in meerdere soorten en maten. Heb je vragen of wil je ze schoppen? Kom langs in de winkel in Rijssen of shop online!

 

Sale Filling Pieces!

Zoek je Filling Pieces, maar wacht je op een nog betere prijs? Wij prijzen om het seizoen verschillende soorten Filling Pieces af. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en zet je meldingen aan voor sociaal media zodat je geen enkele post mist!

 

Klantenservice