STONE ISLAND VOOR HEREN BIJ HANS VOORTMAN

WAT KENMERKT STONE ISLAND

De populaire designer herenkleding van Stone Island is bekend van het kompas logo/stone island patch welke is bevestigd op de linkermouw. Het Italiaanse modemerk is bekend geworden van de bijzondere kledingstukken van hoge kwaliteit. Waarom bijzonder? De designers bij Stone Island doen diepgaande research naar de duurzame materialen en speciale verftechnieken om de kledingstukken mee te verven. Stone Island had de primeur met de stone washed look en het merk heeft materialen ontwikkeld waarbij de kleur op basis van de omgevingstemperatuur veranderd. Bekend zijn ook de met de hand geverfde sweaters van Stone Island, waardoor iedere trui een uniek kleurpatroon heeft. 

DE COMPASS PATCH

Wat opvalt aan alle Stone Island producten is dat het logo in de vorm van een kompas duidelijk zichtbaar is. Op alle bovenstukken is het het groen met gele logo op de linkermouw bevestigd. Het logo is, doordat het vastzit door middel van knoopjes, afneembaar. Bij de Stone Island broeken is het logo op de achterzak te vinden. Het handige aan het afneembare logo is dat je je kledingstuk zo een wat formelere look kan geven door de patch te verwijderen. 

DE COLLECTIE VAN STONE ISLAND

Stone Island is niet meer weg te denken uit de kledingkast van de man van tegenwoordig. De uitstraling van Stone Island is sporfief, innovatief, militaristisch en toch stijlvol; dit is een stijl die de modebuste mannen van jong tot oud aanspreekt. In de Stone Island collectie bij Hans Voortman vind je dan ook divers aanbod van items. Uit de grote collectie zijn de populairste items toch wel de t-shirts en polo's van Stone Island. Verder hebben wij altijd de basic katoenen trui met het compass logo van Stone Island op voorraad. Daarnaast zijn de Stone Island jassen en soft shell jacks zeer populair. 

STONE ISLAND KOPEN IN OVERIJSSEL, RIJSSEN, TWENTE OF ONLINE

Dit luxe Italiaanse fashion label is verkrijgbaar in de winkel bij Hans Voortman Mannenmode in Twente, in de modestad Rijssen en in de webshop te shoppen. Op zoek naar een Stone Island jack of softshell jas? Of toch een trui/hoodie met een bijpassende Stone Island jeans shoppen? Kom dan langs in de Stone Island shop in Rijssen, Twente of shop online. De bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verzonden zodat jij je bestelde Stone Island aankoop kan dragen!