Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

IN GOLD WE TRUST

 
Wis selectie

IN GOLD WE TRUST

IN GOLD WE TRUST: ICONISCHE FASHION

Het merk In Gold We Trust, voorheen bekend onder het label Franzel Amsterdam, is erg bekend. Je hebt vast wel eens een bekende Youtuber, voetballer of bekende Nederlander ermee zien lopen. Het merk is in 2012 opgericht door twee broers. In 2012 bedachten zij voor een modeshow, met het thema Golden Age, een kledinglijn met prominente prints "In Gold We Trust". De tekst In Gold We Trust is een knipoog naar de Nederlanders in de Gouden Eeuw. De Nederlanders voeren naar alle uithoeken van de wereld, op zoek naar dure specerijen. Met de specerijenhandel werd later immers veel geld verdiend. In no-time werd de deze kleding super populair. Tegenwoordig zie je er ook bekende artiesten uit het buitenland mee lopen. 


IN GOLD WE TRUST HOODIES

Het meest bekende fashionitem van In Gold We Trust is wel de hoodie met het logo groot op de achterkant. Je kan de hoodie bij Hans Voortman in veel verschillende kleuren shoppen. Ook is de hoodie van in Gold We Trust met en zonder rits verkrijgbaar. 

IN GOLD WE TRUST T-SHIRTS

Een T-Shirt van In Gold We Trust herken je aan het grote logo wat te zien is op de achterkant. Soms is het logo ook op het t-shirt geborduurd. De t-shirts zijn vaak gemaakt van 100% katoen. Sommige t-shirts van In Gold We Trust hebben een zakje met rits op de voorkant. Handig voor op vakantie om je telefoon of paspoort in op te bergen! 

IN GOLD WE TRUST SALE

Op zoek naar een In Gold We Trust item uit de sale? Check dan regelmatig hansvoortman.nl, schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op social media. Zo weet je zeker dat je geen In Gold We Trust actie of korting mist. 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER IN GOLD WE TRUST

In Gold We Trust kleding valt normaal/tot iets wat groter uit. We raden aan om je eigen maat te bestellen.

Ja, alle items die je online ziet, kan je ook in de winkel in Rijssen shoppen.

Kortingen op In Gold We Trust kondigen wij aan via de website, de nieuwsbrief en social media.