Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

LYLE & SCOTT

Verrijk je kledingkast met tijdloze stijl van Lyle and Scott bij Hans Voortman. Ontdek onze uitgebreide collectie herenkleding en laat je inspireren door Brits vakmanschap en moderne elegantie. Shop nu en maak een statement in stijl.

 
Wis selectie

LYLE & SCOTT

Lyle & Scott: Meer dan 200 items

Het schotse merk Lyle & Scott gaat al heel wat jaren mee. Het fashionlabel is in 1847 opgericht door W. Lyle en W. Scott. Leuk om te weten is dat het merk zicht vooral richtte op het maken van ondergoed. In de beginjaren werd het merk echter heel snel populair, zodat het ook kans zag om zich te richten op andere kledingstukken te produceren. De "koning van de basics" was geboren. Zie bijvoorbeeld de populaire sweaters. Snel werd het merk populair en dat leidde zelfs tot samenwerkingen met exclusieve Franse modemerken.

In de jaren '60 richtte Lyle & Scott een specifieke lijn voor golfers op. Nog steeds wordt deze kleding door golfers als leidend gezien op het gebied van golfkleding voor mannen. De kleding van Lyle en Scott is nu erg populair. Je ziet dan ook veel beroemdheden het dragen. Sinds het begin van deze eeuw prijkt het bekende "golden eagle" logo op alle items.


THE GOLDEN EAGLE LOGO

Het logo van Lyle & Scott is iconisch te noemen. Het knalgele logo in de vorm van een adelaar zie je terug op alle kledingstukken van Lyle and Scott. Het logo verwijst naar de golfterm "eagle". Deze term verwijst ernaar dat je het gemiddeld een slag minder nodig hebt dan de gemiddelde golfer.

Bij de t-shirts van Lyle & Scott zie je logo terug op de borst. Bij de caps op de voorkant en bij de jassen ook op de borst. Recent zie je echter dat het logo ook groot op de truien en t-shirts staat geprint.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LYLE & SCOTT

Wij adviseren om je eigen maat te bestellen. De kleding valt normaal uit, maar wel heel iets ruimer dan Italiaanse high-end merken.

Ja, vaak wel. Stuur ons even een mail naar klantenservice@hansvoortman.nl

Jazeker, alle items die je online ziet, kan je ook in de winkel in Rijssen shoppen.
 
 

Lyle & Scott Herencollectie 2019

Lyle & Scott online shoppen? Bij Hans Voortman ben je aan het goede adres. Je vind wel meer daan 200 verschillende items in de winkel en online. Neem een kijkje door de collectie. Ga je voor een Lyle en Scott trui of toch voor een hoodie met bijpassende cap? Onzeker over je maat? Het merk valt normaal uit: wij adviseren je om je eigen maat te bestellen. Lyle & Scott liever in de winkel shoppen? Kom dan naar de winkel in Rijssen om de Lyle & Scott collectie te ontdekken!

 

The Eagle Brand: Identiteit

Het merk is alom bekend om de basics. Elk seizoen zie je veel dezelfde truien, polo's en vesten in de collectie. Handig, want als je eenmaal een item bevalt kan je deze gemakkelijk in een dezelfde maat of andere kleur bestellen zonder je zorgen te maken of het dit seizoen anders uitvalt. Eenvoudige uitstraling, maar hoge kwaliteitseisen en vakmanschap: daar gaat het om bij Lyle & Scott.

Echter, naast de basics heeft Lyle & Scott elk seizoen genoeg nieuwe items in de collectie. Want denk je van fel gekleurde zomerjassen of polo's met bijzondere prints! Bij Hans Voortman krijgen we het hele jaar door nieuwe items van Lyle en Scott binnen.

 

Golfers favorite: Lyle & Scott Polo

Al jaren zijn de polo's van Lyle & Scott populair. Echter, allang niet meer alleen bij golfers. De polo's kan je elk seizoen bij Hans Voortman shoppen. Je hebt keuze uit heel veel verschillende kleuren en varianten. Elk seizoen krijgen we nieuwe kleuren en prints binnen. Over de maat hoef je je geen zorgen de maken; de polo's vallen altijd hetzelfde uit.

 

Lyle & Scott Shirts

T-shirts van Lyle en Scott zijn erg populair. Bij Hans Voortman kan je deze shirts in allerlei soorten en kleuren shoppen. Geliefd zijn de basic t-shirts in een effen kleur met het logo op de borst. Echter, elk seizoen zie je ook unieke kleurencombinaties en patronen terug. Daardoor leent het merk zich uitstekend om te colorblocken.

Zo zijn sommige t-shirts uitgevoerd met rood-wit-blauwe strepen op de mouwen of een mooie print met blokjes of strepen. Daarnaast zie je ook dat sommige t-shirts zijn voorzien van een zakje in een contrasterende kleur. Nieuw dit seizoen zijn de t-shirts van Lyle en Scott die lijken op oude Engelse voetbalshirts; deze shirts hebben een effen kleur met witte mouwen.

 


Lyle & Scott Jassen

Jassen van dit merk kan je bij Hans Voortman zowel in de winkel en online shoppen. Je kan zowel softshell jassen, normale jassen en anoraks van Lyle and Scott shoppen. Het meest populair zijn de softshell jassen van Lyle en Scott. Een softshell jas is erg handig, omdat je deze voor elke gelegenheid kan dragen. Het verschil tussen de zomer en wintervariant is dat de wintervariant iets dikker is gevoerd. Je kan de jassen zowel met als zonder capuchon shoppen.