Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

Mason Garments

Welkom in de wereld van Mason Garments, waar ambachtelijk vakmanschap en eigentijdse stijl samenkomen voor een unieke modische ervaring. Ontworpen voor de moderne trendsetter, belichaamt Mason Garments de perfecte balans tussen luxe materialen,

verfijnde details en streetwise flair. Ontdek een collectie sneakers die niet alleen schoonheid in design omarmt, maar ook een tijdloze elegantie uitstraalt. Stap in stijl, stap in Mason Garments. Verkrijgbaar bij Hans Voortman online en in de winkel.

Wist je dat?

Mason Garments sneakers vallen vaak net wat breder dan de meeste andere merken.

Wist je dat?

Je kan alle sneakers ook bekijken en passen in onze winkel in Rijssen.

 
Wis selectie

Mason Garments

MASON GARMENTS HEREN SNEAKERS

Mason Garments is een Nederlands sneakermerk uit Amsterdam, dat in korte tijd is uitgegroeid tot één van Nederlands bekendste high-end sneakerlabels. Je kan sneakers van Mason Garments vaak herkennen aan de geribbelde zool en de grote M op de tong van de schoen. De sneakers komen het best tot zijn recht bij een minimalistische outfit. Sneaker lover? Dan mag deze high-end sneaker niet ontbreken in je collectie.

Het merk is in 2012 opgericht door Rendi Aditia. Zijn motto is affordable luxury. Sneakers moeten van hoge kwaliteit zijn, maar ook toegankelijk. De naam Mason is een verwijzing naar de ideologie van de vrijmetselarij. Dit houdt in dat men zich omringt met een kring van productieve, verschillende personen die allemaal streven naar succes. De multiculturele achtergrond van het Mason Garments team, heeft ertoe geleid dat er steeds weer sneakers worden ontworpen die veel mensen aanspreken.


MASON GARMENTS SCHOENEN

 

Als je voor kwaliteit en comfort gaat, dan zijn Mason Garments sneakers een heel goede keuze. De sneakers worden in een gerenommeerde Italiaanse schoenenfabriek gemaakt. Het made in Italy label pronkt daarom om de achterkant van alle schoenen.

De Mason Garments schoenen voor mannen worden gemaakt van de beste materialen. De sneakers worden gemaakt van 100% kalfsleder. Dit geeft de schoen comfort en duurzaamheid. De schoenen worden volgens een speciale techniek gemaakt: de “Sachetto”. Deze unieke techniek houdt kortweg in dat de binnenzool en de voering meteen aan de upper layer worden genaaid. De schoen past daarmee perfect om je voet.

Iconisch aan de sneakers is dat deze vaak een geribbelde zool hebben. Dit geeft jouw look net dat beetje extra! Dit seizoen zie je vaak witte sneakers met een opvallende kleur. Zo zijn veel sneakers bijvoorbeeld aan de achterkant of zijkant voorzien van een mooie rode kleur.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER Mason Garments

De sneakers vallen normaal uit. Bestel je eigen maat.

Nee, de sneakers zijn alleen in hele maten verkrijgbaar.

Bij Hans Voortman kan je zowel online als in de winkel in Rijssen de sneaker kopen.

Nubuck is een zachte leersoort. Deze leersoort is iets bijgeschuurd, waardoor je een wat matte, luxere uitstraling krijgt.
 
 

WELKE MODELLEN ZIJN ER VAN MASON GARMENTS?

Bij Hans Voortman kan je verschillende modellen shoppen. Leuk om te weten is dat het merk modellen vernoemt naar Italiaanse plaatsen. Zo zijn er bijvoorbeeld de Roma en de Firenze sneakers.

 

MODEL TIA

De Tia sneaker variant was de eerste sneaker die ooit is uitgebracht. Deze minimalistische sneaker met witte zool en vaak een suède of kalfsleren top is al jaren populair. Door de jaren heen is de sneaker steeds verbeterd. Vaak is de sneaker voorzien van gouden, contrasterende oogjes waar je de veters doorheen kan steken.

 

MASON GARMENTS TORINO

Het model Torino is nu erg populair. Dit is de wat jongere variant van de Tia sneakers. Het model is vaak opgebouwd uit meerdere lagen. Een witte, geribbelde zool met een kalfslederen en Nubuck top. Nubuck is een leersoort die is licht is geschuurd, waardoor een luxe, doffere uitstraling wordt gecreëerd. Op de tong van de schoen zie je de grote M afgebeeld.

 

 

MASON GARMENTS FIRENZE

De Firenze is het allernieuwste model. De toplaag van de schoen bestaat uit verschillende soorten leer, kleuren en materialen. Vaak zie je een combinatie van glad kalfsleer en nubuck. Het Mason logo is in het goud afgebeeld op de zijkant van de schoen. De sneakers hebben vaak een witte, geribbelde zool.

MASON GARMENTS GENOVA SERIES

Deze speciale sneakers vind je alleen in een gelimiteerde oplages. De Genova is een robuste, modieuze sneakers met opvallende details. 


MASON GARMENTS COLLECTIE BIJ HANS VOORTMAN

Hans Voortman is al enige tijd officiële dealer van Mason Garments. De sneakers passen erg goed bij de merken die wij zowel in de winkel als online verkopen. Daarom kan je bij ons een groot assortiment sneakers van Mason Garments voor mannen shoppen. We bestellen het hele jaar door bij en je kan daarom altijd de nieuwste sneakers shoppen. Kom eens langs in de winkel in Rijssen, Twente of shop alle schoenen gemakkelijk in de webshop.

ALLE SCHOENEN

MASON GARMENTS SALE EN OUTLET 

Op zoek naar mooie sneakers, maar wil je niet de volle prijs betalen? Bij Hans Voortman kan je met een beetje geluk Mason Garments in de sale scoren. Wil je weten wanneer de Mason Garments Sale is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons via social media. Je kan ook altijd de sale pagina bekijken. Naast Mason Garments hebben wij ook andere populaire merken op vooraad zoals Jacob Cohen, CP Company, Stone Island en Parajumpers!  

MASON GARMENTS SALE