Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

Mason's

Ontdek de tijdloze allure van Mason's, waar Italiaans vakmanschap en eigentijdse stijl samensmelten. Of je nu online winkelt of onze fysieke winkel bezoekt, Hans Voortman brengt de verfijnde elegantie van Mason's naar jou toe. Verken een uitgebreide

collectie broeken en chino's, doordrenkt met kenmerkende details en hoogwaardige materialen. Kies voor moeiteloze klasse, kies voor Mason's - nu beschikbaar bij Hans Voortman, jouw bestemming voor Italian Luxury brands.

 
Wis selectie

Mason's

MASONS BROEKEN EN PANTALONS

De broeken van MASON'S worden handgemaakt in Italië. Een MASON'S broek wordt gekenmerkt zich doorhet gebruik van luxe stoffen, hoogeaardige kwaliteit en een luxe afwerking. Herkenbaar is de sportief afgewerkt band. De kracht van het merk ligt niet allen in dat het merk zich onderschiedt door het gebruik van verfijnde materialen, unieke kleuren en patronen en hoge kwaliteit, maar ook dat de broeken heel erg comfortabel dragen.  

 


MASONS online bestellen

MASON'S is niet meer weg te denken uit de kledingkast van de man van tegenwoordig. De items van MASON'S maken zowel je casual als zakelijke look compleet. Bestel eenvoudig jouw MASON'S broek of pantalon in de winkel of online. De bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verzonden zodat jij snel je bestelde MASON'S kan dragen!

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER Mason's

De broeken vallen normaal uit, maar hebben een Italiaanse fit. Dit houdt in dat de broeken slank vallen en daardoor wat strakker om de benen zitten.

De Masons sale kondigen wij aan op de nieuwsbrief en sociale media. Volg ons of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Jazeker, alle broeken die je online ziet kan je ook in de winkel shoppen en passen. Op verzoek maken wij de broek voor je korter.