Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

Moorer

Betreed de wereld van Moorer, waar compromisloze kwaliteit en exclusieve stijl samenkomen in een uitzonderlijke fusie. Als symbool van Italiaans vakmanschap biedt Moorer een unieke benadering van herenmode, waar de nadruk ligt op verfijning en functionaliteit.

Ontdek de collecties die de perfecte balans vinden tussen moderne esthetiek en tijdloze klasse. Voor hen die streven naar uitzonderlijke warmte en stijlvolle verfijning, is Moorer de belichaming van exclusieve herenmode. Kies voor tijdloze elegantie, kies voor Moorer - beschikbaar bij Hans Voortman, jouw bestemming voor Italian Luxury Brands.

 
Wis selectie

Moorer


MooRER Verona

Hieronder lees je de brand story van het merk Moorer. Moorer is een sophisticated blend van Italiaanse elegatie en gebruiksgemak. Wanneer je op zoek bent naar een combinatie van stijlvol en genialiteit dan kom je bij het merk Moorer uit. De visie van het merk is dat kledingstukken op kunst gebaseerde fashion-statements moeten zijn. Van origine is MooRER een luxe Italiaanse jassenmaker uit Verona; vandaar zie je vaak de toespeling MooRER Verona. Elk kledingstuk van het merk is 100% Made in Italy. Je herkent de kledingstukken aan de luxe stoffen, hoornen knopen, of de Fermi-bontlijn. De visie van Moorer is dat elk kledingstuk het verhaal van de drager moet dragen; hierdoor is elk item uniek en kan je aan de binnenkant zien wie je kledingstuk heeft gemaakt en wanneer. Elk Moorer item is het resultaat van urenlang vakmanschap.

Leuk feitje is dat je van de letters MooRER de naam Romeo kan spellen. 

MooRER: Het échte 100% Made in Italy label

De eyecatchers van het merk zijn de jassen. MooRER-jassen zijn perfect voor de herfst en winter. De jassen zijn gemaakt om praktisch te zijn en makkelijk te combineren met verschillende kledingstijlen. Ze voldoen aan de veeleisende omstandigheden van de koude winterdagen voor mensen met een verfijnde smaak. De Moorer collectie bij Hans Voortman bestaat uit bodywarmers, parka's en kasjmier jassen. De stoffen die worden gebruikt zijn extreem, high-end, waterdicht en bevatten vaak stretch. Er worden hoornen knopen, ijzeren ritsen, kasjmier en verschillende soorten leer gebruikt. De MooRER filosofie kan kernachtig worden samengevat door het kiezen van de beste materialen om het hoogste kwaliteitsniveau en comfort te bereiken.

Waarom is een Moorer jas een goede jas?

Bij een goede winterjas gaat het om de herkomst, type en samenstelling van het materiaal van de jas. Alle MooRER jassen zijn geinjecteerd met hoge kwaliteit Siberische ganzenveren en dons. De ganzen uit Siberië hebben veren met unieke eigenschappen; de veren zijn groter en consistenter van kwaliteit dan hun Europese tegenhangers. Daarnaast zijn deze veren uitzonderlijk licht en zacht, maar hebben ook een hoge weerstand en elastisch effect. Hierdoor houdt een Moorer jas comfortabel de warmete vast. Je kan de kwaliteit van de vulling meten aan het percentage dons versus veren. Hoe meer dons hoe beter de kwaliteit van het substraat. In de beschrijving laten we je weten wat deze verhouding is. Dit kan je ook altijd in de jas nakijken. Daarnaast worden de jassen gemaakt van de mooiste stoffen en wolsoorten. Ook de ritsen zijn van speciaal geborsteld staal vervaardigd. Ook de knopen zijn van hoorn gemaakt. 

Wil jij een Moorer jas kopen?

Kom dan naar onze winkel in Rijssen of shop online in de webshop van Hans Voortman. In de winkel willen we je graag voorzien van een deskundig advies. De Moorer collectie komt goed tot z'n recht tussen alle ander Italiaanse merken die wij verkopen. 

 

Moorer jassen

Bij Hans Voortman, waar exclusiviteit en kwaliteit elkaar ontmoeten, presenteren we met trots onze collectie Moorer jassen. Deze jassen, vervaardigd in Italië, zijn het toppunt van luxe en bieden een ongeëvenaarde combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Moorer staat bekend om zijn aandacht voor detail, gebruik van premium materialen en innovatieve ontwerpen, waardoor elke jas een meesterwerk op zich is. Voor de man die waarde hecht aan verfijning en prestatie, is een Moorer jas een onmisbare toevoeging aan de garderobe.

 

Het vakmanschap achter Moorer jassen

Elke Moorer jas is het resultaat van Italiaans vakmanschap, waarbij traditionele technieken samengaan met moderne innovaties. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de esthetiek, maar ook de functionaliteit van elke jas van de hoogste standaard is. De zorgvuldige selectie van materialen, waaronder kasjmier en technische stoffen, garandeert duurzaamheid en weerstand tegen de elementen, terwijl het behoud van een luxueuze uitstraling.

 

Kenmerken die Moorer onderscheiden

Moorer jassen onderscheiden zich door diverse kenmerken:

· Premium materialen: Elk stuk wordt gemaakt van hoogwaardige stoffen die zorgvuldig zijn geselecteerd voor hun duurzaamheid en comfort.

· Innovatief ontwerp: Moorer combineert functionaliteit met mode, wat resulteert in veelzijdige jassen die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

· Italiaanse elegantie: De subtiele luxe en aandacht voor detail reflecteren de rijke Italiaanse traditie van kledingontwerp.

 

Een Moorer jas voor elke gelegenheid

Met een Moorer jas bent u op elke situatie voorbereid, of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een avondje uit of een weekendtrip. Hier zijn enkele manieren om uw Moorer jas te stylen:

· Combineer met een maatpak voor een onberispelijke zakelijke look.

· Draag over een casual trui en jeans voor een ontspannen, maar stijlvol weekendensemble.

· Laag over een fijngebreide trui en chino's voor een slimme casual outfit.

 

Ontdek Moorer bij Hans Voortman

Bij Hans Voortman begrijpen we de waarde van investeren in hoogwaardige kleding die de tand des tijds doorstaat. Onze selectie van Moorer jassen weerspiegelt dit principe, met stukken die zowel stijlvol als functioneel zijn. Wij nodigen u uit om de luxe en veelzijdigheid van Moorer te ontdekken, een merk dat compromisloze kwaliteit en Italiaanse elegantie biedt.

Wanneer u kiest voor een Moorer jas uit onze collectie, kiest u niet alleen voor een kledingstuk, maar voor een statement van verfijning en een waardering voor vakmanschap. Laat Hans Voortman uw bestemming zijn voor luxe herenmode, waar elk stuk zorgvuldig is geselecteerd om aan de hoogste normen te voldoen. Ontdek vandaag nog uw nieuwe favoriete Moorer jas en ervaar het verschil dat kwaliteit maakt in elke draad. Met Moorer en Hans Voortman, stapt u altijd in stijl de deur uit, ongeacht de bestemming.