Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

Moose Knuckles

Ontdek de robuuste luxe van Moose Knuckles, waar Canadese duurzaamheid en stedelijke flair samensmelten in de wereld van outerwear. Of je nu online winkelt of onze fysieke winkel bezoekt, Hans Voortman brengt de gedurfde elegantie van Moose Knuckles

naar jou toe. Verwacht hoogwaardige jassen doordrenkt met avontuurlijke geest, voorzien van premium materialen en onderscheidende details. Kies voor een moeiteloze mix van comfort en stijl, kies voor Moose Knuckles - nu verkrijgbaar bij Hans Voortman, jouw bestemming voor topmerken.

 
Wis selectie

Moose Knuckles

THE TOP PARKA BRAND: MOOSE KNUCKLES

Moose Knuckles jassen zijn een echt product van vakmanschap. Dit merk met Canadese roots staat vooral bekend om de dikke winterjassen. De jassen zijn gevuld met dons en zijn gemaakt van een mix van nylon en katoen. Dit zorgt ervoor dat je jas erg stevig, warm en duurzaam is. De jas heeft een erg luxe uitstraling. De binnenkant is mooi afgewerkt met dikke sticksels en een shell-stof die ervoor zorgt dat de jas wind- en waterdicht is. Moose Knuckles stelt zelft dat jij met zo'n jas lekker warm blijft bij temperaturen van wel -40 graden onder 0! Nou als je het met deze jas nog koud kan krijgen, dan weten wij het ook niet meer!  


VEELGESTELDE VRAGEN OVER Moose Knuckles

Jassen van Moose Knuckles zijn getailleerd. Je kan dit vergelijken met een slim-fit. Wij raden je aan om je eigen maat te kiezen.

Jazeker, alle jassen die je online ziet kan je ook in de Moose Knuckles winkel in Rijssen shoppen.

De Moose Knuckles sale kondigen wij aan in de nieuwsbrief en op social media. Volg daarom Hans Voortman of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Het logo is bij elke jas anders. De twee metalen plaatjes worden door een willekeurige medewerker uitgezocht. Zo hebben sommige jassen een zwart logo, terwijl andere jassen een grijs logo hebben.

Moose Knuckles jas kopen bij Hans Voortman

Bij Hans Voortman kan je de jassen zowel online als in de fysieke winkel kopen. Hieronder leggen we je in de in-depth-review uit wat de jassen nou zo bijzonder maakt. 

Het Canadese merk Moose Knuckles

Haal Canadese kwaliteit in huis door te kiezen voor een Moose Knuckles jas. Dit merk is officieel opgericht in 2009, maar al heel wat jaren daarvoor is hun verhaal echt begonnen. Vanaf 1921 verdiept de familie zich al in het warm houden van de mannen in Canada, wat uiteindelijk zal resulteren in het ontstaan van Moose Knuckles. De jarenlange ervaringen en tradities komen ook nu nog van pas bij het creëren van hoogwaardige jassen. Iedere stap in het productieproces wordt nauwkeurig met de hand uitgevoerd. Hier zijn gemiddeld wel negentig ervaren ambachtslieden voor nodig! Dat betekent dat in elke herenjas van het Canadese merk ontzettend veel aandacht gestopt wordt om een eindproduct van hoge kwaliteit te garanderen. Het gebeurt natuurlijk ook niet zomaar dat jassen met recht écht warm genoemd worden. Volgens Retail Insider Magazine in 2018 zijn de parka’s van dit merk de beste op het gebied van isolatiewaarde vergeleken met overeenkomende andere merken. Bij Moose Knuckles bewijzen ze dan ook al jaren dat ze de mannen in Canada zelfs tijdens de koudste winters comfortabel kunnen laten blijven, waardoor hun herenjassen ook in Nederland erg geschikt zijn wanneer de temperaturen beginnen te dalen. Gelukkig bieden ze daarnaast nog diverse dunnere jassen aan, zodat je zelfs in de lente, zomer en herfst kunt genieten van hun welbekende kwaliteit.


Lekker warme Moose Knuckles jassen

Met een echt goede winterjas hoor je comfortabel en warm te blijven, ook wanneer het slecht weer is. Een jas moet daarom waterbestendig, winddicht en effectief geïsoleerd zijn. Moose Knuckles kan deze kwaliteiten garanderen door veel aandacht te besteden aan alle gebruikte materialen die afkomstig zijn van betrouwbare Canadese leveranciers. Hun winterjassen zijn voorzien van een waterbestendige buitenafwerking met daaronder een andere waterdichte laag. Door daarnaast goed afsluitende ritsen aan de ontwerpen toe te voegen, komt er geen wind naar binnen. Vaak wordt daarom ook een extra storm flap toegevoegd die over de ritssluiting valt. Om een goede isolatiewaarde te waarborgen wordt als binnenvoering gekozen voor hoogwaardig dons en veren van ganzen of eenden. Door de herenjas met veel kracht te vullen kan er een hogere dosering dons en veren worden toegevoegd zonder dat dit het totale gewicht van de winterjas verhoogt. Hierdoor zul je nog meer warmte in de winter ervaren, aangezien er binnenin de jas veel effectieve isolatie aanwezig is. Je lichaamswarmte blijft dus heerlijk in je jas en raakt niet verloren aan de buitenlucht.


Wie draagt Moose Knuckles?

Wanneer je het gehele jaar door wilt genieten van het buitenleven, is een Moose Knuckles herenjas bijna niet te missen in je kledingkast. Zowel voor de zomer als de winter zijn geschikte jassen te vinden waarin je comfortabel blijft ongeacht de weersomstandigheden. Dit Canadese merk is dan ook een goede keuze voor mannen die houden van buiten zijn en zich daarin niet willen laten beperken. Doordat er veel aandacht besteed wordt aan de ontwerpen van de jassen maakt Moose Knuckles het mogelijk om altijd stijlvol te blijven, zelfs wanneer het sneeuwt of regent. Hun herenjassen trek je daarom prima aan wanneer je naar het werk gaat of een drankje gaat drinken met vrienden, maar ook wanneer je een wandeling maakt door de natuur. De jassen hebben een veelzijdig uiterlijk door de strakke ontwerpen en nette afwerkingen. Dit biedt je de mogelijkheid om eindeloos te combineren. Draag je Moose Knuckles herenjas bijvoorbeeld met een paar avontuurlijke wandelschoenen, nette veterschoenen of sportieve sneakers. Gedurende ieder moment van de dag zal de Moose Knuckles herenjas garant staan voor een modieuze uitstraling met een stoer tintje.

Een bijpassende Moose Knuckles muts

Moose Knuckles winterjassen worden bijna altijd uitgerust met een modieuze capuchon. Vaak worden deze omrand met een synthetisch materiaal of een hoogwaardig bont dat wordt aangeleverd door betrouwbare leveranciers. Deze capuchons bieden extra bescherming tegen koude weersomstandigheden in de winter, maar zorgen ook voor een stijlvolle uitstraling. Toch kan er nog meer comfort worden toegevoegd door te kiezen voor een bijpassende muts van het merk. Hun mutsen en petten sluiten goed aan op het hoofd, waardoor deze nog meer warmte zullen bieden dan enkel alleen een capuchon. Doordat ze ook uitgerust zijn met modieuze ontwerpen zien ze er op zichzelf al ontzettend stijlvol uit. Hierdoor kun je zelf bepalen of je de muts met de capuchon wilt combineren of deze liever apart van elkaar draagt voor jouw gewenste hoeveelheid warmte en algehele uitstraling.

Moose Knuckles sale kopen

Moose Knuckles jassen worden gezien als luxe kledingstukken dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en de handgemaakte kwaliteiten. Hierdoor is een herenjas van dit merk een investering waar je jaren mee door kunt. Hoewel de jassen het zeker waard zijn, kan het toch een heel stuk fijner zijn wanneer je ze met extra korting kunt kopen. Vind je favoriete Moose Knuckles jas dan ook in de sale om nog meer te kunnen genieten van je aankoop. Om altijd op de hoogte te blijven van het huidige aanbod met korting kun je jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief van de winkel van Hans Voortman. Volg ons ook op social media om met gemak ons laatste nieuws te kunnen volgen. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om te weten wanneer je jouw Moose Knuckles herenjas afgeprijsd kunt bestellen.

Waar kan ik Moose Knuckles shoppen?

Voor een gevarieerd aanbod met diverse Moose Knuckles jassen kun je terecht bij de winkel van Hans Voortman. Hoewel het merk gevestigd is in Canada, kunnen mannen in Nederland gelukkig ook gewoon genieten van hun herenjassen van hoge kwaliteit. Stap eens binnen in de fysieke winkel van Hans Voortman in Rijssen om de Moose Knuckles herenjassen te kunnen bezichtigen en passen. Je mag natuurlijk ook meteen rondkijken op de website als dit beter uitkomt voor je. Online vind je ons assortiment in een duidelijk overzicht terug, zodat je direct weet welke jassen voor welke prijs te bestellen zijn. Wanneer je jouw favoriete herenjas gevonden hebt, kun je deze eenvoudig bij ons bestellen en thuis laten bezorgen. Je mag deze gewoon retourneren of ruilen als er iets toch niet naar wens is, zodat je met een gerust hart jouw Moose Knuckles herenjas kunt kopen.

MOOSE KNUCKLES JASSEN VOOR HEREN KOPEN?

Ben je op zoek naar een écht lekker warme heren winterjas die ook nog eens super modieus is? Bekijk dan eens de jassen van Moose Knuckles. Deze jassen zitten echt fantastisch. Je kan de jassen zowel in de bomber- als lange variant shoppen in de winkel en online bij Hans Voortman. 

LEKKER WARM

De jassen van Moose Knuckles zijn gevuld met het beste dons van eenden en ganzen. Elke jas heeft een enorm hoge vulgraad, wat inhoud dat je heel veel donsveertjes zijn per kubike centimeter. Donsveertjes worden met een speciale machine in de jas geperst, waardoor tussen de veertjes kleine luchtzakjes ontstaan die goed de lichaamswarmte absorberen. Je hebt het daarom altijd lekker warm in deze jassen!

DE RITS 

Jassen van Moose Knuckles hebben en grote, zware rits. Deze rits kan daarom in het begin wat stijfjes aanvoelen, maar wordt naar verloop van tijd soepel. De dubbel verstelbare rits stelt jou in staat om je jas zo te dragen dat hij jou optimaal zit. 

HET MOOSE KNUCKLES EMBLEEM

Wist je dat het embleem van Moose Knuckles op elke jas uniek is? Het embleem is altijd gemaakt van staaal en kan uit 7 verschillende kleuren bestaan. Zo is er de gun metal, nikkel, koper, zilver en 14k golden look. Het is dus een verrassing welke samenstelling van het logo jij op jouw Moose Knuckles parka aantreft. Aan de binnenkant van de jassen zie je een embleem van Hockyspelers. Dit stellen de Verenigde Staten en Canada voor. Moose Knuckles wil heirmee de humoritische toon van het merk aangeven en dat Canadezen houden van deze sport.