Parajumpers

Betreed de wereld van Parajumpers, waar functionele outerwear en Italiaanse stijl samenkomen voor een ongeëvenaarde combinatie van vorm en functie. Of je nu online winkelt of onze fysieke winkel bezoekt, Hans Voortman brengt de robuuste elegantie

van Parajumpers naar jou toe. Ontdek hoogwaardige jassen die zijn geïnspireerd door reddingswerkers, met doordachte details en geavanceerde materialen voor een onverslaanbare bescherming tegen de elementen. Kies voor avontuurlijke elegantie, kies voor Parajumpers - nu beschikbaar bij Hans Voortman, jouw bestemming voor exclusieve topmerken.

Populaire Items

Welke pasvorm hebben Parajumpers items?

Parajumpers is een Italiaans merk. De meeste items hebben een aansluitende pasvorm. Als je langer bent dan 185 cm adviseren we een maat groter dan normaal te kiezen. 

Wist je dat?

Je kan alle Parajumpers items die je hier ziet ook in onze winkel bekijken en passen. We zien je graag!

 
Wis selectie

Parajumpers

Parajumpers: High-tech outwear

De story van het Italiaanse merk Parajumpers begint gek genoeg in Alaska! Het merk is immers opgedragen aan het 210th Rescue Squadron in Alaska. Het merk bestaat nog niet zo heel lang; in 2005 is het opgericht door een bekende designer. De Italiaanse ontwerper Massimo Rosetti raakte onder de indruk van het werk van de reddingswerkers. Deze reddingswerkers met milltaire achtergrond opereren in de moeilijkste omstandigheden om levens te redden. Moeilijke missies vereisen dat deze mensen het beste uit zichzelf halen en bovendien een hoogwaardige, functionele uitrusting. De ontwerper heeft daarom jassenontworpen die functioneel, maar ook modieus zijn. Bij Hans Voortman zijn we daarom echte fans van dit prachtige merk. 


Welke Parajumpers modellen zijn er?

De collectie van Parajumpers bestaat uit verschillende jassen, truien en vesten. Hieronder vertellen we welke modellen je bij Hans Voortman kan kopen. Zo zijn er de:

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER Parajumpers

Parajumpers kleding valt normaal uit. Wij adviseren je daarom om je eigen maat te bestellen. Wanneer een product kleiner of groter uitvalt, vermelden we dit bij de productbeschrijving.

Parajumpers donsjassen zijn van erg goede kwaliteit en de jassen zijn zo gemaakt dat het verlies van dons zo goed mogelijk wordt geminimaliseerd. Toch kan het voorkomen dat je af en toe wat donsveertjes aantreft op jouw bovenkleding.

Jazeker. In de zomer kan je caps en in de winter kan je caps en mutsen van Parajumpers shoppen.

Goede vraag! Er zijn momenteel veel neppe Parajumpers jassen in omloop. Fake Parajumpers zijn niet alleen van mindere kwaliteit, maar kunnen ook schadelijk zijn voor degene die het draagt. Bij Hans Voortman weet je zeker dat je echte Parajumpers koopt.
 
 

Hieronder vertellen we je alles over het bekende merk Parajuimpers:

PARAJUMPERS KLEDING VOOR HEREN KOPEN

Ben je op zoek naar een trui of jas van het Italiaanse merk Parajumpers? Dat zit je goed bij Hans Voortman! Onze collectie is erg uitgebreid en we hebben heel veel items in de collectie! Het kiezen van de juiste Parajumpers jas of trui kan nog best lastig zijn! Daarom hebben wij hieronder heel veel informatie voor jou op een rij gezet die je kan helpen om jouw jas of trui te kopen. PARAJUMPERS JASSEN zijn momenteel de allerpopulairste kledingstukken van dit merk. Je kan deze op hansvoortman.nl shoppen, maar ook in onze winkel in Rijssen. Wel zo handig als je eerst wilt passen.  

MODELLEN, STIJLEN EN PASVORM

Als je nog nooit wat van Parajumpers hebt gedragen is het natuurlijk altijd afwachten van hoe de kleding valt. Onze ervaring is dat Parajumpers jassen of truien normaal uitvallen. Je kan dus gewoon je eigen maat shoppen. Let er wel op dat alle jassen en truien wel slim-fit pasvorm hebben, dat houdt in dat de kleding mooi nauw aansluit. Je kan overwegen om een maat groter te nemen als je langer bent dan 190 cm of wat breder bent. 

 

HET DNA VAN PARAJUMPERS

De herenjassen van Parajumper zijn daarom zowel praktisch als modieus. De herenjassen van Parajumpers zijn praktisch omdat ze vaak veel zakken hebben en tegen een stootje kunnen. Het kenmerk van elk Parajumpers jack is wel het gele koord, ook wel bekend als de parachute yellow strap. Dit koord verwijst naar de Parajumpers parachute yellow strap. Deze gele strap zie je vaak aan de achterkant en voorkant van de jassen. Leuk detail is dat je jouw jas hoog kan dichtsnoeren met deze strap die je kan bevestigen aan een ijzeren haakje. Op zoek naar een functionele jas met een verhaal die ook nog eens zeer modieus is? Een jas van Parajumpers is dan echt iets voor jou!

KWALITEIT & LUXE

Een koude winter kom je goed met een jas van Parajumpers door! De winterjassen van Parajumpers houden je lekker warm, zelfs bij temperaturen die ver onder het vriespunt zakken. De vaak afneembare bontkraag geeft je jas een modieuze look en beschermt je tegen de regen of sneeuw. Een goed voorbeeld van een dergelijke is jas is de Masterpiece Edition Parajumper jas. Deze jas heeft een mooie bontkraag en heeft veel zakken. Parajumpers jassen kan je ook prima dragen in het voorjaar en in de zomer. De zomerjassen zijn gevuld met minder dons. Een zomerjas van Parajumpers herken je aan het oranje stiksel op de schouders. Een leuk feitje is dat je bij sommige jassen de binnenvoering eruit kan halen. Zo kan je de jas ook dragen bij wat hogere temperaturen. PARAJUMPERS SWEATERS. Een sweater van Parajumpers is vaak herkenbaar aan het logo wat groot is uitgeschreven op de borst. Daarnaast kan het ook zijn dat het logo zichtbaar is op de linkermouw; deze sweater heeft dan ook zichtbare accentstrepen op de schouders.

Waarvan wordt Parajumpers gemaakt?

Een jas van Parajumpers wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen in Italië. Een veelgebruikt materiaal is een bepaalde soort nylon. Deze nylon zorgt ervoor dat je jas lang meegaat en resistent is tegen weer en wind. Benieuwd waar alle materialen uit de jassen vandaan komen? Veel materialen komen uit het verre oosten uit landen als Japan, Korea en China. Daarnaast worden ook veel materialen geproduceerd in Italië. Alle materialen worden volgens een bepaalde procedure getest: de R.E.A.C.H. Procedure; kenmerkend aan deze werkwijze is dat streng wordt op toegezien dat geen potentiële schadelijke chemicaliën of vloeistoffen worden gebruikt bij het fabriceren van Parajumpers kleding. 

Op sommige jassen van Parajumpers zijn verfraaid met een prachtige bontkraag. Deze bontkraag is van echt coyotebont uit Noord Amerika. Het bont voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en komt van coyotes uit het wild. Je kan ook Parajumpers jassen met een synthetische bontkraag shoppen. 

PARAJUMPERS POLO'S

Een Polo van Parajumpers kan je zowel in de winkel in Rijssen als in de webshop bij Hans Voortman shoppen. Een Parajumpers polo herken je aan het kleine logo'tje op de borst. Soms zie je op de schouders ook oranje accentstrepen terug.

TRUIEN MET PJS LOGO

Truien van Parajumpers, ook wel Caleb man genoemd, vind je elk seizoen in de collectie. Je kan de truien in verschillende varianten shoppen. Op sommige truien is het logo Parajumpers groot of in de letters PJS op de borst geprint. Bij andere truien zie je geen print maar een kleine logopatch op de linkermouw. Dit seizoen zie je het kleine Parajumpers logo'tje terug op de borst. Ook is de tekst PARAJUMPERS groot op de borst uitgeschreven in dikke letters. 

PARAJUMPERS PRIJS

Kleding van Parajumpers mag misschien wat kosten, maar je weet zeker dat je een kledingstuk koopt dat jarenlang meegaat. De hoogwaardige kwaliteit en hig-quality materialen zorgen ervoor dat de kleding lang mooi blijft. Doordat het merk symbool staat voor innovatief, functionaliteit en ook nog eens een fashionicon is, blijven de items jarenlang in de mode. 

 

In depth Review - De populairste jas van Parajumpers

Parajumpers Ugo of Last Minute Man

De Parajumpers Ugo Man of Last Minute man zijn de populairste jassen. Deze jassen zijn geschikt voor een avontuur in de bossen. Of je maakt er je urban look mee compleet. De Ugo Man is een gewatteerde donsjas zonder muts met aan de voorkant twee zakken en een binnenzak. Je vind een kleine, gele parachute strap signatuur aan de voorkant van de jas. De Last Minute Man is dezelfde jas, alleen dan uitgevoerd met een capuchon. 

Robuuste jas? Ga voor de Right Hand Man

Dit is de perfecte outdoor jas. Hoewel deze jas wel 2,5 kilo weegt, draagt hij erg comfortabel en voelt echt als de ultieme winterjas aan. De jas is voorzien van heel veel zakken, waaronder een grote zak op de voorkant die je in zijn geheel kan open ritsen. De iconische Parajumpers parachute strap ontbreekt natuulijk niet bij de kraag. In de jas kan je een gewatteerde binnenvoering vinden die is vastgezet met knoopjes. Je kan deze er dus bij warmere dagen uithalen. De Parajumpers Right Hand is uitgevoerd met een fraaie bontkraag. Liever het korte model van deze jas shoppen? Dit is de Parajumpers GOBI. 

Donsjassen van Parajumpers: Ideaal! 

Als je op zoek bent naar een jas die je lang door kan dragen dan zijn de donsjassen van Parajumpers ideaal. De donsvulling zorgt ervoor dat de jassen uitermate geschikt zijn om te dragen bij temperaturen van 0-15 graden. Dons houdt de lichtaamswarmte goed vast, en is niet te warm wanneer de temperaturen stijgen. DONSJASSEN. De donsjassen van Parajumpers zijn een ideale tussendoor jas. Ze zijn lekker dun, maar bieden toch genoeg warmte. Dit komt doordat de jas is gevuld met dons en veren. Dit houd je lekker warm, wanneer het koud is, maar is ook niet te warm bij hogere temperaturen. Wij zien dat de Ugo Man, dat is een donsjas zonder muts, één van de populairste jassen is naast de Last Minute Man; deze jas heeft een muts. Kenmerkend is dat de Parajumpers donsjassen altijd zijn voorzien van een korte, gele parachute strap. 

Welke accessoires heeft en Parajumpers donsjas?

De tussenjassen zijn uitgerust met twee ritszakken aan de voorkant aen een ritszak op de borst. Daarnaast heeft de jas ook een binnenzak. Op de linkerarm zie je de logopatch van Parajumpers en bij de sluiting vind je de gele Parachute strap terug. De jas heeft een dubbele rits en is verfraaid met een leren bandje en een mooi oranje stiksel. Parajumpers heeft veel energie gestoken in het zo best mogelijk vasthouden van de donsveertjes. Het donsverlies wordt zo tot een minimum beperkt. 

Welk model donsjas zou ik moeten kiezen?

Parajumpers heeft twee modellen die je het hele jaar door kan dragen. Dit zijn de Last Minute Man en de Ugo man. Het verschil tussen beide modellen is dat de Last Minute Man een muts heeft en de Ugo Man niet.


WINTERCOLLECTIE 2023/2024

De wintercollectie van Parajumpers bestaat bij Hans Voortman voornamelijk uit jassen en truien. Elke herenjas van Parajumpers is gevuld met dons. Dons heeft de eigenschap dat het een goed verdampingswarmte en transpiratie vocht kan opnemen en vervolgens kan afgeven. Dit heeft als resultaat dat je Parajumpers donsjas ideaal is voor zowel wat kouder als warmer weer; je krijgt het nooit te warm en nooit te koud door de optimale vulkracht. De donsjassen zijn licht, dragen prettig en zijn daarom erg populair. Bij Hans Voortman kan je verschillende herenmodellen Parajumpers donsjassen shoppen. 

DE PARAJUMPERS SALE

Wil jij wel een items van Parajumpers kopen maar wil je liever deze met korting shoppen in de sale? Ja wie wil dat niet? Bij Hans Voortman kan je zowel in de winkel in Rijssen als online twee keer in het jaar jassen en truien van Parajumpers in de sale shoppen. Houd onze website en sociale media daarom goed in de gaten! Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Naast Parajumpers hebben wij ook andere populaire merken op vooraad zoals Jacob Cohen, CP Company, Mason Garments en Stone Island