FILTERS

SORTEER

Campagne

Doelgroep
Productgroep
Merk
Maat

Kleur
Prijs

Wis selectie

Welke kenmerken heeft de Parajumpers model Kanya?

Het model Kanya is een speciaal design van de beroemde Japanse ontwerper Yoshinori Ono. De jas is gevuld met eendendons en heeft een aan de buitenkant een polyester-stretch materiaal en heeft een casual-nette uitstraling. Daarnaast is het een échte performance jas met unieke details. De stiksels zijn aan de binnenkant vastgezet en de naden zijn zorgvuldig weggewerkt. Dit geeft de jas een cleane uitstraling.

De jas is daardoor bestand tegen extreme weersomstandigheden. Een erg mooi detail is dat je onder de ritssluiting een Parajumpers flap kan vinden waarin het logo van Parajumpers is gedrukt. De jas heeft aan de onderkant een elastisch koordje waardoor de warmte niet kan ontsnappen. 

Designer details

De Kanya Man is een jas met échte designer snufjes. Zo is de muts op een speciale manier op de jas gezet en oogt uniek. Aan de voorkant vind je twee zakken met rits en een zak met rits op de linkermouw. Aan de binnenkant kan je ook twee erg ruime zakken vinden die je kan sluiten met een rits. Uiteraard is de jas afgemaakt met het Parajumpers merklogo; het symbool van kwaliteit en luxe. 

Hoe draagt de Parajumpers Kanya Man?

De jas is voor een parka totaal niet zwaar. De jas voelt als je hem draagt erg licht aan, maar is toch erg warm. Opvallend is dat de jas erg comfortabel draagt door de mix van stretch-stoffen. Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere en comfortabele parka dan is dit de jas waarvoor je moet kiezen!