FILTERS
SORTEER
Campagne

doelgroep
Productgroep
kleur
merk
prijs

maat

Patroon

Pasvorm
Materiaal

Lengte
Special Kenmerk
Wis selectie

Hoe ziet een Parajumpers Right Hand eruit?

Dit model van Parajumpers maakt onderdeel uit van de Masterpiece familie; de top lijn van Parajumpers. Het model Right Hand herken je aan de luxe uithaling, robuuste look en karakteristieke details. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig nylon en heeft een uitneembare voering. De voering is gevuld met dons en kan je wanneer het warmer is, eruit klikken doordat deze is vastgezet met knoopjes. 

Opvallend is dat de schouders, onderarmen en voorkant zijn voorzien van een extra laagje nylon. Dit zijn de oppervlaktes die de meeste weerstand krijgen, dus deze zijn nog eens extra versterkt. De jas is daarom ook ultra waterdicht te noemen. De jas is ook winddicht. In de kraag vind je een lekker bontje voor next-to-skin comfort. Daarnaast zie je een prachtige bontkraag op de muts. De bontkraag is afneembaar. 

De zakken

De jas heeft heel veel zakken en is daarom super praktisch. Alleen aan de voorkant kan je al 6 verschillende zakken vinden! De meest opvallende zak is de grote "cargo pocket". Deze ruime zak kan je openen met een rits en heeft nog eens een extra zakje, met klittenbandsluiting, aan de binnenkant. Daarnaast zie je twee kleine zakken waarin je je handen kan doen wanneer het koud is. Aan de onderkant kan je twee grote, rechthoekige zakken vinden die veel opslagruimte bieden. Op de linkerarm vind je onder het Parajumpers logo een kleine zak met ritssluiting, waar je bijvoorbeeld je sleutels of skipas kan indoen. Aan de binnenkant van de jas vindt je nog een zak met ritssluiting. 

Accessoires van de Right Hand Man

Bij de hals sluiting van de jas kan de gele parachute strap vinden. Bij deze versie van de Parajumpers jassen kan je is deze luxer uitgevoerd met een snap-hook. Je kan de jas daardoor aan de bovenkant met een haakje vastklikken. De jas heeft ook een extra logo in het zwart als je de rode minder mooi vind. 

Hoe draagt deze jas?

Dit model is een relatief zware jas. Dat mag ook wel, want er zitten heel veel accessoires op en heeft een dikke dons vulling. Hoewel de jas dus zwaar in de hand kan aanvoelen, draagt hij totaal niet zwaar. De jas is zo gemaakt dat hij het gewicht goed over het lichaam verdeeld en geen knellend gevoel geeft. 

Waar kan ik het model Right Hand kopen?

Deze mooie Parajumpers jas kan je online als in de winkel bij Hans Voortman in Rijssen, Overijssel shoppen. Wij helpen je graag in onze winkel bij het maken van de juiste keuze.