Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

Peutery

Betreed de wereld van Peuterey, waar Italiaans vakmanschap en hedendaagse stijl samenvloeien in ieder kledingstuk. Of je nu online winkelt of onze winkel bezoekt, Hans Voortman brengt de moeiteloze elegantie van Peuterey naar jou toe. Ontdek hoogwaardige

jassen en kledingstukken, doordrenkt met verfijnde details en tijdloze allure, die de perfecte balans vinden tussen functionaliteit en mode. Kies voor Italiaanse chic, kies voor Peuterey - nu verkrijgbaar bij Hans Voortman, jouw bestemming voor exclusieve herenmode.

 
Wis selectie

Peutery

HERENJASSEN VAN PEUTEREY

Peuterey is een premium Italiaans jassenmerk wat bekend staat om haar modieuze designs en hoogwaardige kwaliteit. Je shopt je complete collectie gemakkelijk in de winkel of online. Na het plaatsen van je bestelling zorgen wij dat jij je favoriete kleding snel in huis hebt. Wel zo makkelijk als je geen tijd hebt om naar de winkel te komen. Peuterey jassen en vestjassen staan bekend om het modieuze design, verfijnde techniek en duurzame kwaliteit. Dit seizoen zijn de jassen multifunctioneel en licht van gewicht. Gemaakt van waterafstotende stoffen. Fijn voor de koudere dagen. Op zoek naar een functionele jas met een verhaal die ook nog eens zeer modieus is? Een jas van Peuterey is dan echt iets voor jou!


Over het merk Peuterey

‘De kleren maken de man’, zo zei men al in de Middeleeuwen. Oftewel, je kleding bepaalde het aanzien dat je kreeg. Ook in onze huidige maatschappij is dit spreekwoord nog steeds, of misschien nog wel meer, van toepassing. Want bij alles wat je doet, word je beoordeeld op je uiterlijk. Immers, de kleding die je draagt, bepaalt voor een groot deel het beeld dat andere mensen van je hebben. De designers van het Italiaanse modemerk Peuterey bekijken dit vanuit een ander perspectief. Jezelf zijn, zo vinden zij, is ten slotte de grootste uitdaging in het leven en met je kleding moet je vooral kunnen laten zien wie je echt bent. Kleding als spiegel van je persoonlijkheid, dat is de gedachte waar het in 2002 allemaal mee begon. Vanuit het hart van de Toscane wordt sindsdien tijdloze, functionele, maar tegelijkertijd smaakvolle mode ontworpen die verder gaat dan alleen een mooie buitenkant: mode met karakter die past bij wie jij bent.


De adembenemende omgeving van Europa’s hoogste berg, de Mont Blanc, vormt de inspiratie voor de kleding van Peuterey. Je herkent het merk aan de drie rode bolletjes in het logo. Ze staan symbool voor een van de bergtoppen van het Mont Blancmassief, waar het merk zijn naam aan dankt: de Aiguilles de Peuterey.


De collectie van dit Italiaanse modelabel is een perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en stijlvol design. Veelzijdige kleding in alle betekenissen van het woord. Tijdloos, maar toch eigentijds. Functioneel, maar toch exclusief en elegant. Basic, maar ook met oog voor detail. Het merk is zich er ook van bewust dat de productie en distributie van zijn kleding invloed hebben op het milieu en de samenleving als geheel. Het bedrijf probeert daarom op diverse manieren zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Zo investeert men in onderzoek en innovatie om afval en gebruik van energie en materialen te verminderen. Daarnaast gebruikt Peuterey alternatieve materialen, gecertificeerde grondstoffen en de meest geavanceerde technieken voor de productie van zijn kleding. Duurzaamheid is voor het bedrijf geen doel, maar een manier van denken, en vooral doen. Alleen door nu de juiste, duurzame keuzes te maken, kunnen we samen zorgen voor een betere toekomst.

 

Peuterey jassen

Comfort, hoogwaardige materialen en oog voor detail: dat is wat je terugziet in elke jas van Peuterey. Bovendien zijn de jassen multifunctioneel en veelzijdig te dragen. Ben je op zoek naar een warme outdoor jas om erop uit te trekken in de natuur? Bij Peuterey vind je stoere, comfortabele modellen waarmee je regen, sneeuw en temperaturen tot -20ºC trotseert. Een warme voering van dons en/of veren en een waterafstotende coating geven je de bescherming die je nodig hebt. Ook voor andere omstandigheden heeft Peuterey de perfecte jas, of je nu elegant en stijlvol voor de dag wilt komen tijdens een zakelijke afspraak of je vrije tijd door wilt brengen met familie en vrienden. Jij kiest de jas die bij je past!
Bij Hans Voortman Mannenmode vind je een grote selectie herenjassen uit de collectie van Peuterey. Je kunt kiezen uit de volgende types:

  • Gevoerde jas, korte modellen met een vulling van dons en/of veren
  • Gevoerde jas, lange modellen met een vulling van dons en/of veren
  • Parka’s, lange gevoerde jas met een vulling van dons en/of veren, waterafstotend

 

Elke jas is stijlvol afgewerkt met praktische details als afsluitbare zakken, capuchons, afneembare bontkragen en ritssluitingen. Op de linkermouw is het logo van het merk opgestikt. Alle modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je kunt de jassen van Peuterey op je gemak bekijken en bestellen in de webshop. Wil je je nieuwe jas liever eerst passen? Ook in de winkel van Hans Voortman in Rijssen is de gehele collectie verkrijgbaar.

 

Wie draagt Peuterey?

De hedendaagse maatschappij verlangt heel wat van jou als moderne man. Het leven gaat snel en je bent altijd bezig. Dat vraagt aanpassingsvermogen en flexibiliteit om moeiteloos te kunnen switchen van de ene gelegenheid naar de andere. Bovendien ligt de focus in onze tijd meer dan ooit op uiterlijk. De kunst is om dicht bij jezelf te blijven in deze dynamische wereld en te laten zien wie je echt bent. Mode is vaak vluchtig en veranderlijk. Peuterey gelooft niet in fast fashion, maar maakt tijdloze en functionele kleding die je op ieder moment en in iedere situatie kunt dragen. Zo houd je vast aan je eigen stijl, op een stijlvolle manier. Met de kleding van Peuterey kies je voor degelijkheid, klasse en exclusiviteit. Het zijn echte basisitems die passen in de garderobe van elke zelfbewuste man.

 

Peuterey mutsen

Elke outfit is pas écht compleet met de juiste accessoires. Heb je de perfecte zwarte Peuterey jas gevonden? Kies dan een mooie muts erbij, zodat je van top tot teen heerlijk warm blijft. Je kunt de muts natuurlijk ook combineren met elke andere outfit. De mutsen van Peuterey hebben een goede pasvorm en zitten daardoor heerlijk. Ze zijn gemaakt van een mix van hoogwaardige materialen, waaronder echte wol. Alle modellen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Dus of je nu houdt van meer ingetogen tinten of juist van fellere kleuren, Peuterey heeft voor elke stijl een bijpassend item. Op de voorkant van iedere muts zit het logo met de drie rode bolletjes.

 

Peuterey sale/korting

Elk kledingstuk van Peuterey wordt ontworpen met passie en met oog voor detail. Aan de productie wordt de grootste zorg besteed. Dit betekent dat de prijs van een jas of muts wat hoger ligt dan bij andere merken. Daartegenover staat dat je verzekerd bent van de beste kwaliteit, waardoor de kleding lang meegaat en mooi blijft. Het functionele en tijdloze design zorgt er bovendien voor dat je garderobe niet snel uit de mode raakt en dat je eindeloos kunt blijven combineren. Wil je de kleding van Peuterey liever voor een gereduceerde prijs kopen of bestellen? Volg Hans Voortman Mannenmode dan op Facebook en Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo ben je direct op de hoogte wanneer de sale/korting start.

 

Waar kan ik Peuterey kopen of bestellen?

Kleding met een verhaal, jouw verhaal. Dat is waar Peuterey voor staat. Zoek je functionele, tijdloze, maar toch chique kleding, waarmee je bij elke gelegenheid voor de dag kunt komen? Bekijk dan de collectie in de webshop van Hans Voortman. Als je je keuze gemaakt hebt, kun je hier gemakkelijk bestellen en heb je je aankoop snel in huis. Liever eerst passen? Kom dan naar de winkel in Rijssen. Ook hier kun je de kleding van Peuterey kopen. Voor sale/korting, houd de website, Facebook en Instagram in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief.