Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

Ralph Lauren

Ontdek de iconische wereld van Ralph Lauren, waar tijdloze Amerikaanse stijl en elegantie samensmelten. Of je nu online winkelt of onze winkel bezoekt, bij Hans Voortman brengen we de verfijning van Ralph Lauren naar jou toe. Laat je betoveren door

de kenmerkende polo's, luxe knitwear en tijdloze accessoires die de essentie van de Amerikaanse droom vastleggen. Kies voor klassieke elegantie, kies voor Ralph Lauren - beschikbaar bij Hans Voortman, jouw bestemming voor exclusieve herenmode.

 
Wis selectie

Ralph Lauren


Ralph Lauren

Voor mensen die op zoek zijn naar kleding van topkwaliteit is Ralph Lauren een zeer geschikte keuze. Dit merk werd in 1967 opgericht in de Verenigde Staten door de gelijknamige modeontwerper en tegenwoordig worden de kledingstukken van Ralph Lauren overal ter wereld gedragen. De Ralph Lauren Corporation focust zich niet alleen meer op herenpolo’s zoals vroeger. Ze bieden namelijk ook sweaters, overhemden en broeken aan, zowel voor mannen als voor vrouwen. Bij Hans Voortman beschikken we over een schitterend aanbod aan Ralph Lauren kleding. Bekijk gerust ons assortiment of lees hieronder meer over dit veelgeprezen kledingmerk.

Het merk Ralph Lauren

De Amerikaanse ontwerper Ralph Lauren zag eind jaren 60 een gat in de markt in de modewereld. Hij had door dat er veel vraag was naar premium korte mouwen shirts en besloot daarom de Ralph Lauren Polo uit te brengen. Het merk werd binnen korte tijd razend populair en is nu nog steeds niet uit het straatbeeld weg te denken. Door de jaren heen ging de Ralph Lauren Corporation meer types kleding ontwerpen. Het premium aspect van het merk is duidelijk terug te zien aan de het logo, het ontwerp van de kledingstukken en het materiaal dat wordt gebruikt. De laatste jaren verkoopt het bedrijf ook nog eens accesoires, geuren en zelfs meubelstukken.

Waarom kiezen voor Ralph Lauren kleding?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor Ralph Lauren kleding. Allereerst zijn de uitgebrachte kledingstukken uit de collectie simpelweg schitterend. Iedereen ziet in één oogopslag dat het gaat om hoge kwaliteit. Ook het logo van een polospeler met een paard is van toegevoegde waarde door het mooie design. Daarnaast is de kleding ook heel comfortabel om te dragen. Ten slotte zijn de materialen van topkwaliteit waardoor ze jarenlang zonder problemen meegaan.

Ralph Lauren polo’s

De polo is een van de meest populaire kledingstukken. Veel heren kiezen ervoor om dit shirt te dragen als de zon schijnt en het lekker weer is. De herenpolo was hét shirt waarmee de designer en dus ook het merk Ralph Lauren wereldberoemd mee is geworden. Ook werden er later meerdere soorten polo’s aan de collectie toegevoegd. Het gaat hierbij om de Ralph Lauren Polo Sport en de Ralph Lauren PoloTech. In 2014 kwamen er polo’s op die markt die geschikt zijn voor vrouwen.

Overige soorten kledingstukken van Ralph Lauren

Naast de bekende polo’s van Ralph Lauren heeft het bedrijf meerdere soorten producten op de markt gebracht. Nu is het ook mogelijk om te kiezen voor comfortabele en stijlvolle truien, sweaters, overhemden, broeken, T-shirts, jassen en meer. Zo kun je ook voor zwembroeken, petten en ondergoed bij Ralph Lauren terecht. Het is dus mogelijk om de kleding van dit merk voor zowel je winter- als zomercollectie aan te schaffen.  Het is hierbij wel aan te raden om je aankopen te doen bij een betrouwbare kledingzaak zoals Hans Voortman.

Ralph Lauren kleding kopen bij Hans Voortman

Bij Hans Voortman Mannenmode beschikken we over een enorm aanbod aan Ralph Lauren artikelen. Zo kun je kledingstukken in vele soorten en maten uit onze Ralph Lauren store kiezen. Hierbij zijn de prijzen scherp en kun je indien nodig gebruik maken van onze regelingen omtrent garantie en retourneren. Het is mogelijk om aankopen in onze webshop te doen. Uiteraard kun je voor dit merk natuurlijk ook langskomen bij onze mooie Ralph Lauren store in Rijssen. Het is echter geen exclusieve Ralph Lauren kleding winkel. We beschikken namelijk over tientallen mooie kleding- en schoenenmerken zoals Lacoste, Tommy Hilfiger of Calvin Klein. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor complete looks of sets. Heb je advies nodig? Dan helpen onze medewerkers je graag!