Santoni

Betreed de wereld van ongeëvenaard vakmanschap met Santoni, waar Italiaanse schoenenkunst wordt verheven tot een kunstvorm. Of je nu online winkelt of onze winkel bezoekt, bij Hans Voortman brengen we de tijdloze elegantie van Santoni naar jou

toe. Ervaar met de hand vervaardigde meesterwerken, gekenmerkt door luxe materialen, verfijnde details en ongeëvenaarde comfort. Stap in stijl met Santoni - beschikbaar bij Hans Voortman, jouw bestemming voor exclusieve herenmode.

 
Wis selectie

Santoni

Andrea Santoni richtte in 1975 het populaire merk Santoni op. De visie van Santoni was het Italiaanse maatwerk en creativiteit te laten zien doormiddel van de Santoni Schoenen. Hij begon in een kleine werkplaats en door de jaren heen groeide deze en op een zeker moment telde het bedrijf wel 480 werknemers. Door alles zelf te doen en informatie verschaffen van kennissen, zorgde Santoni er voor dat de schoenen met precisie en nauwkeurigheid gemaakt konden worden. Santoni maakt handgemaakte luxe schoenen die stuk voor stuk verschillend zijn, omdat het verven met de hand word gedaan.


Suède Santoni schoenen

Santoni heeft verschillende modellen suède schoenen. Bij Hans Voortman kan je een suède sneakers en suède puntschoenen en loafers shoppen. De schoenen hebben een echte luxe uitstraling een nog hoger draagcomfort! Ook kan je de suède schoenen van Santoni goed combineren. Draag de Suede sneaker onder een stoere jeans of onder een casual chino. De suède sneakers en schoenen hebben een rubberen zool, wat zorgt dat de schoenen super comfortabel om je voet zitten.  

 
 

Wil jij alles weten over het mooie merk Santoni? 

Geschiedenis

Santoni staat bekend om zijn traditionele technieken, exclusief leer en het de hand-made-in-italy filosofie. Door innovatief te handelen en de tradities in stand te houden is Santoni tot dit succes gekomen. Door de jaren heen veranderde Santoni veel zonder de ware passie voor schoonheid en kwaliteit te verliezen. De in 1968 geboren zoon van Andrea Santoni, Giuseppe Santoni groeide met het bedrijf mee. Door op jonge leeftijd veel in de fabriek te komen leerde Giuseppe als snel om ijverig en secuur te werken. Op zekere leeftijd kwam hij bij de zaak in en tot de dag van vandaag leidt en stuurt Giuseppe Het bedrijf. Hij nam de belangrijkste dingen van zijn vader over, zodat het bedrijf door kon gaan met het maken van schoenen van kwaliteit en traditie. Verder kwam er ook een stuk passie aan te pas toen er een samenwerking werd gesloten met IWC Schaffausen en Mercedes AMG. Hij reisde de hele wereld rond om de Santoni’s aan mensen uit landen over de hele wereld te laten zien. Met succes, in landen over de hele wereld opende hij nieuwe markten.

Een echt familliebedrijf

Er werden veel pogingen gedaan om het bedrijf Santoni overnemen maar dat is tot op de dag van vandaag nog niet gebeurd. Het is dus een echt familie bedrijf dat gebrand is op het behouden van tradities en gewoontes. Bij Hans Voortman kan je veel verschillende soorten Santoni schoenen shoppen. In Macerata staat de fabriek waar de hedendaagse Santoni’s worden gemaakt. Santoni schoenen heeft voor iedereen wat, een sportieve leren sneaker, suède schoenen, gespschoenen en instappers  voor elke gelegenheid. Door veel aandacht te besteden aan hun producten levert Santoni echte high-end schoenen. Elk paar Santoni’s uniek.

Duurzaam ondernemen met Santoni

In juni 2010 opende Santoni het hoofdkantoor in Corridonia. Het pand is volledig gebaseerd op duurzaamheid zo zijn er natuurlijke lichten, energie besparende apparaten en ecosystemen. Het leer dat verwerkt word in de  schoenen van Santoni is onbehandeld en natuurlijk. Door het plantaardig te looien houden ze respect voor de natuur. Binnen het bedrijf is al het papier dat gebruikt word, voorzien van het FSC-keurmerk en komt dus uit een ecologisch onderhouden bos. Hiermee laat Santoni zien dat ze geven om het milieu en de natuur en door het houden van tradities en gewoontes dragen ze bij aan een betere wereld.

 

Santoni Gespschoenen

De gespschoenen van Santoni zijn gemaakt van 100% leer en hebben een rubberen zool. Deze zeer nette casual schoenen zien er luxe uit en lopen zeer comfortabel. Met de gespschoenen van Santoni geef je jouw outfit een boost; de schoenen zijn een echte eyecatcher. Combineren kan met deze schoenen op allerlei manieren en voor allerlei gelegenheden. Zo zou je ze onder een jeans of een chino kunnen dragen, maar ook onder je pak. Met een bijpassende Santoni riem is jouw outfit compleet. Bij Hans Voortman kan je Santoni gesp schoenen in veel verschillende kleuren en maten shoppen.

Santoni sneakers

Bij Hans Voortman kan je verschillende modellen Santoni sneakers vinden. Verschillend van 100% leer tot 100% suède en diverse kleuren is er voor ieder wat wils. Ga bijvoorbeeld voor de kalfsleren sneaker in het lichtbeige of voor de sneakers gemaakt van 100% suède in het groen. Maak jou look compleet met de sneaker met de overlopende zool in de stijl van het leer waardoor de sneaker een stoere look krijgt. Wat je ook kiest de sneakers van Santoni zijn modieus, trendy en zeer comfortabel.

Santoni instapschoenen

Instapschoenen van Santoni zijn een alledaagse schoen. Doordat je de schoenen makkelijk uit en aan kan doen en je ze niet hoeft te strikken of vast te maken. door de rubberen zool en de vele mogelijke bewegings vrijheid zitten de instapschoenen van Santoni optimaal zonder dat ze zomaar van je voet afgaan. Deze van 100% suède gemaakte schoenen zijn naast comfortabel ook nog eens zeer modieus.

Santoni riemen

Wil jij je santoni’s matchen met een bijpassende riem dat kan. Bij Hans Voortman in de winkel in Rijssen, Twente kan je jouw bijpassende Santoni riem shoppen om jouw outfit compleet te maken. Kom langs in de winkel in Overijssel of stuur een mail naar klantenservice@hansvoortman.nl.

Hoe onderhoud ik mijn santoni’s

Je wil je santoni’s er natuurlijk zo mooi mogelijk uit laten zien en dit zo houden. Dat kan als je jouw Santoni’s goed onderhoud. Hier een paar stappen om jouw santoni’s zo mooi mogelijk te houden.

  1. Laat je Santoni’s na het dragen luchten.
  2. Als je je Santoni’s niet draagt, gebruik dan een opvulling zodat jou schoenen in een mooie strakke vorm blijven. Laat tijdens het schoonmaken de opvulling zitten hiermee kan je ze preciezer schoon maken en geen plekje mist.
  3. Zorg ervoor dat je alleen producten gebruikt die van kwaliteit zijn bij het onderhouden van je schoenen en zorg ervoor dat je met leer alleen excellente kwaliteit leer producten gebruikt; hiermee blijven jou santoni’s het langst mooi. Creme’s met hoge wax inhoud verzorgt het leer en versloomt het verouderings proces. Gebruik nooit water! Water beschadigd de kleur en maken je schoenen een tint lichter. Gebruik bij regelmaat zalf en gebruik kleine hoeveelheden op je net schoon gemaakte schoenen.
  4. Neutrale polisher moet alleen worden gebruikt voor het schoonmaken. Gebruik een doek en laat het een paar minuten drogen. Voor het verdere polijsten word geadviseerd om een borstel te gebruiken het liefst van paardenhaar.
  5. Voor suède schoenen of deels suède geld gebruik alleen een rubberen borsteltjes. Als suède in contact komt met vloeibare middelen kan het kleur verliezen.
  6. Gebruik nooit self-polisherer. Wat misschien wel snel lijkt maar heel schadelijk kan zijn voor je schoenen. Gebruik geen ijzeren borsteltjes en zorg ervoor dat je je schoenen altijd natuurlijk laat drogen en niet door directe hitte zet daarom je Santoni’s nooit in het dag licht, dit kan er voor zorgen dat je schoenen uitdrogen en of barsten. Alle leren onderdelen van je schoenen moeten ook met een crème worden behandeld.

Santoni Schoppen

Shop nu jouw eigen paar santoni’s schoenen en draag ze bij allerdaagse gelegenheden, of juist bij een hele speciale gelegenheid. Shop ze nu online of in de Santoni winkel in Rijssen en ontdek de collectie, Overijssel. In de winkel word je voorzien van deskundig advies zodat je jouw perfecte paar Santoni’s vind die bij jou passen.

Santoni korting en sale.

Wil je niks missen van kortingen en sale op de luxe schoenen van Santoni? Dat kan, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, houd de site in de gaten en volg ons op onze social media accounts. Zodat jij eerste bent bij de kortingen/sales van je favoriete producten van de Santoni collectie.