Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

STONE ISLAND

Stap binnen in de wereld van Stone Island, waar innovatieve stijl en technologisch vakmanschap samensmelten. Bij Hans Voortman brengen we dit iconische merk naar jou toe, of je nu online winkelt of de cutting-edge collectie bewondert in onze winkel.

Ontdek de unieke combinatie van high-performance materialen en eigentijdse designs die Stone Island tot een pionier in de modewereld maken. Kies voor grensverleggende stijl, kies voor Stone Island - beschikbaar bij Hans Voortman, jouw bestemming voor topmerken.

 
Wis selectie

STONE ISLAND

Stone Island - Cultfenomeen van de Sportswear

The Stone Island story: Wat krijg je als eindrestulaat als je een zeer getalenteerde designer in een kleurenlaboratorium met verschillende stoffen laat experimenteren? Je raad het al: heel erg bijzondere kledingstukken met een verhaal. Dat is precies wat kledingstukken van Stone Island zijn. De eerste collectie van Stone Island in 1982 was al meteen bijzonder te noemen door het gebruik van unieke materialen. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een cultfenomeen, staat het aan de top van de sportswear industrie en geldt als referentpunt voor de jongere generaties.

Op zoek naar een jas of trui van Stone Island? Herenkelding van dit fantastische merk kan je online en in de winkel bij Hans Voortman kopen.


Stone Island Jassen 

Stone Island sofshell jassen vind je terug in de collectie van elk seizoen. Deze waterafstotende en sportieve softshell jas met de compass-patch op de linkerarm is een van de populairste Stone Island items. De Stone Island softshell jas van dit seizoen kenmerkt zich door een zilverkleurige rits, een sportieve afwerking.  

Stone Island jassen met capuchon zie je bij Hans Voortman ook in 2024 weer terug. De meest populaire jas is de loom woven down jacket. Deze jassen zijn gemaakt van lichte nylon met stretch. De jassen zijn lekker warm omdat deze zijn gevuld met de beste dons. Door de speciale weefstructuur van de jas wordt voorkomen dat er donsveertjes ontsnappen. Het design van deze jassen is zo goed doordacht, dat zelfs de stof rondom de rits en accessoires op zo'n manier is samengesteld dat deze meekleurt met de kleurwassing van de jas. Ook zijn deze jassen waterafstotend door een speciale coating. Met een Stone Island jas weet je dus zeker dat je een erg bijzondere jas draagt. 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER STONE ISLAND

Stone Island herenkleding valt normaal uit. Wij adviseren jou dan ook om je eigen maat te kiezen. Mocht een item van Stone Island groot of klein uitvallen, dan wordt dit vermeld bij de productbeschrijving.

Wil je op de hoogte blijven wanneer de Stone Island sale start? Volg ons dan op Facebook en Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je weet dan zeker dat je de start van de Stone Island sale niet mist.

Stone Island polo's kan je zowel in slim-fit als in regular fit shoppen. De regular fit polo's kan je herkennen aan het sterretje en de slim-fit polo's aan een vierkantje met het compass logo op de borst.

Ja, Hans Voortman is een officiele reseller van Stone Island. Dit kan je controleren op de website van Stone Island en controleren via het de Certilogo-code in de kleding die wij verkopen.
 
 

STONE ISLAND KNOW HOW - WAT JIJ MOET WETEN OVER STONE ISLAND

De populaire designer herenkleding van Stone Island is bekend van het kompas logo/stone island patch welke is bevestigd op de linkermouw. Hoewel de naam niet Italiaans klinkt, is het modemerk van Carlo Rivetti is bekend geworden van de bijzondere kledingstukken van hoge kwaliteit. Waarom bijzonder? De designers bij Stone Island doen diepgaande research naar de duurzame materialen en gebruiken speciale verftechnieken om de kledingstukken mee te verven. Stone Island had de primeur met de stone washed look en het merk heeft materialen ontwikkeld waarbij de kleur op basis van de omgevingstemperatuur verandert. Stone Island items zijn daarom vaak echte eyecatchers! Bekend zijn ook de met de hand geverfde sweaters van Stone Island, waardoor iedere trui een uniek kleurpatroon heeft. Kleding van Stone Island heeft vaak een cleane, stijlvolle uitstraling met bijzondere details en kledingstukken zijn daarom uniek te noemen. Wist je al dat het merk duizenden verschillende kleurrecepten heeft ontwikkeld?  Niet voor niets is het merk erg populair over de hele wereld. 

DE STONE COMPASS BADGE

Wat opvalt aan alle Stone Island producten is dat het logo, de wind rose, in de vorm van een kompas duidelijk zichtbaar is. De inspiratie voor dit logo komt uit de maritieme thema's van de schrijver Joseph Conrad. Hij gebruikte vaak de woorden "stone" en "island" in zijn boek. Op bijna alle bovenstukken is het het groen met gele logo op de linkermouw bevestigd. Het logo is, doordat het vastzit door middel van knoopjes, afneembaar. Bij de Stone Island broeken is de badge op de achterzak te vinden. Bij een Stone Island jas is het label zichtbaar op de rechtermouw. Het handige aan het afneembare logo is dat je je kledingstuk zo een wat formelere look kan geven door de patch te verwijderen.

LAB & LIFE VAN STONE ISLAND

Elk item van Stone Island kan je terug traceren naar het laboratorium in Italië. Het laboratorium kan je dus de kinderwieg noemen van elk Stone Island kledingstuk. In het LAB wordt constant onderzoek gedaan naar vezels en stoffen om bijzondere kleding te maken. Stone Island heeft op die manier al veel unieke materialen ontwikkeld die worden verwerkt in de kleding. Wat te denken van stoffen die veranderen bij een andere temperatuur of bijzondere superlichte materialen waarvan jassen worden gemaakt? Het lab is daarmee een belangrijke pijler voor Stone Island. Heel erg bijzonder dus, maar de kleding moet natuurlijk ook praktisch zijn in het dagelijks leven. Daarom is de tweede pijler van Stone Island ook dat het dragen van de kleding een échte ervaring moet opleveren en praktisch in gebruik moet zijn. Niet voor niets laten de designers zich inpsireren door uniformen en werkkleding uit het dagelijks leven. 

STONE ISLAND SALE

Wil jij weten wanneer de Stone Island sale begint? Volg ons dan op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je op de hoogte bent wanneer de Stone Island sale aanvangt. 

De Stone Island Collectie bij Hans Voortman

Elk seizoen vind je bij Hans Voortman items van Stone Island in de collectie. Zo ook de nieuwe najaar/wintercollectie van Stone Island. Warme tinten en nieuwe kleuren zijn kenmerkend voor deze winter. Je ziet dan ook veel oranje en bordeauxrode truien en sweaters van Stone Island. De sweaters bestaan veelal uit 100% katoen met het herkenbare compass logo op de rechterarm.

Ook kan je weer veel verschillende Stone Island polo's in veel verschillende kleuren shoppen. Wees er wel snel bij, want de net als de t-shirts van Stone Island, zijn de polo's erg populair. Een bijzondere polo is de stone washed polo; deze polo heeft een wat ruigere look en het logo is in de kleur van de polo geverfd. Je maakt je Stone Island outfit helemaal af door een bijpassende cap of muts. Voor wanneer het wat kouder is, zijn de jassen van Stone Island, een Stone Island coltrui of een hoodie een goede optie. 

STONE ISLAND GHOST COLLECTIE

Dit seizoen kan je ook verschillende items van de Ghost collectie shoppen. Het sleutelwoord bij de Ghost Pieces van Stone Island is daarom "camouflage". Kenmerkend aan deze collectie is dat de Stone Island batch in dezelfde kleur als het kledingstuk is gemaakt. Dit najaar zie je veel wollen truien truien van deze monochrome versie. In onze collectie zijn twee witte en groene vesten en een blauwe en groene trui met de Ghost badge te shoppen. 


STONE ISLAND POLO'S

Het hele jaar door vind je Stone Island t-shirts en polo's in de collectie. De wintervariant van de polo is vaak wat dikker dan de zomervariant. De polo's kan je zowel in regular fit als in slim-fit shoppen. De regular fit herken je aan het sterretje op de borst.

De polo's kan je shoppen in twee kwaliteiten. Een stonewashed look en de normale variant. De Stone Island stone washed polo kan je herkennen aan het logo dat in de kleur van de polo is geverfd. Dit geeft jouw polo een unieke stijl. Elke polo is voorzien van zwarte knoopjes met het logo. De polo's lange mouw herken je aan de witte knoopjes en het witte logo. 

Stone Island
Ontvang updates over Stone Island