TOMMY HILFIGER

 
Wis selectie

TOMMY HILFIGER

TOMMY HILFIGER HERENKLEDING

Bij Hans Voortman zijn we er trots op dat wij het merk Tommy Hilfiger al verkopen sinds het merk naar Nederland kwam. Als je op zoek bent naar een Tommy Hilfiger trui of jas ben je bij ons aan het goede adres. Zoek je toch een Tommy Hilfiger jeans of overhemd? Ook dan heb je keuze uit ons ruime assortiment. Je kan Tommy Hilfiger herenkleding nu zowel online als in de winkel shoppen.  


Het Logo

Iedereen kent het wel: de 2 blauwe strepen met daar tussen in de witte en rode blokken. Zelfs als je niet veel van mode afweet, is dit logo je wel ergens bekend. Verder zie je het logo en de rode en witte kleuren overal terug komen. In het klein op de borst of in het groot met de tekst Tommy Hilfiger Est. 1985.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger valt normaal uit. Bestel je eigen maat.

Tommy Hilfiger items met korting kopen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op sociale media. Dan weet je zeker dat je als eerste weet wanneer de TH sale begint.
 
 

Wie draagt tommy Hilfiger?

Tommy Hilfigers collectie is dit jaar ook weer super uitgebreid van kleurrijke T-shirts tot nette overhemden. Tommy Hilfiger is er voor elke consument, omdat de collecte zeer divers is. Houd u van Casual sportief of van een mix van beide dit kan met de uiteenlopende collectie van Hans Voortman combineer bijvoorbeeld een casual chino met een sportieve sweater. De collectie bij Hans Voortman is er voor jong en oud van nette Chino’s tot sportieve jeans. Zo vallen onze modellen verschillend uit denk hierbij aan slim fit en regular modellen.

De Tommy Hilfiger collectie shoppen

De kleding van Tommy Hilfiger ligt bijna in elke kleding kast jong of oud het maakt niet uit. Tommy Hilfiger is een van de bekendste kleding merken ter wereld en Je kan jou favoriete Tommy Hilfiger producten online shoppen. Als je bestelling geplaatst is gaan wij er zo snel mogelijk voor zorgen dat jou bestelling zo snel mogelijk verzonden wordt.

Waarom Tommy Hilfiger zo populair werd en nog steeds is 

De uit Amerika overgewaaide Tommy Hilfiger collectie kan je bij Hans Voortman in allerlei kleuren en maten shoppen. In de kleding van het wereldwijd Tommy Hilfiger kan je tot de dag van vandaag de Amerikaanse ontwerpen en designs terug vinden. Het is een echt wereld merk en in elk continent valt Tommy Hilfiger te vinden. Tommy maakt zichzelf ook zeer bekend door partnerschappen aan te gaan met Zendaya en Lewis Hamilton. Daardoor groeit het Merk Tommy Hilfiger uit tot één van de werelds grootste erkende lifestyle-merken die zijn jonge karakter deelt met zijn kopers in alle landen. Bij het zien van Tommy Hilfiger kleding zullen veel mensen aan een preppy kledingstijl of juist weer aan een hele klassieke. Dit word versterkt door beroemdheden over de hele wereld die te zien zijn in spijkjasjes van Tommy of op de rode loper in een Tommy maatpak. Door veel publiek te trekken organiseert Tommy Hilfiger veel feesten met daarop een show waar alle nieuwe/bestaande producten aan het publiek worden getoond. Hiermee inspireren ze niet alleen mensen, maar je laat ze ook zien wat populair is en trek je de aandacht van de pers.

Geschiedenins van Tommy Hilfiger

Thomas Jacob “Tommy” Hilfiger is geboren in 1951 in Ney York. Tommy Hilfiger kwam net als de meeste Amerikanen uit een groot katholiek gezin met maar liefst negen kinderen, waar hij de tweede van was. Zijn moeder was een zuster en zijn vader een horlogemaker. Aan het begin van zijn carrière begon hij op 18 jarige leeftijd als verkoper van moderne hippe kleding.  People’s place was Tommy Hilfiger eerste winkel. Het was een echte rock en roll winkel; hij kocht zijn kleding bij een ander bedrijf maar na een tijdje vond Tommy Hilfiger dit niet meer aan de eisen voldoen en begint hij zelf te schetsen. In zijn winkel waren ook concerten en kon je je haar laten knippen. In 1977 kwam er een einde aan de 10 vestigingen van People’s Place en ging het failliet.

In 1979 begint hij als modeontwerper in New York voornamelijk van preppy kleding. En daaruit volgde in 1984 de eerste Hilfiger mannencollectie, dit was mogelijk doordat Zakenman Mohan Murjani contact opnam met meneer Hilfiger met als  doel om een mannen Sportswear merk op de markt te brengen. De Tommy Hilfiger corporation werd in 1985 opgericht en kwam met een knallende reclame actie. Op Times Square was op een groot scherm zijn kledinglijn te bewonderen. Hilfiger boekte veel succes en werd de menswear designer of the year  in 1995. Hilfiger had zelf zijn eigen Tommycares organisatie die er was voor het ondersteunen van goede doelen Bijvoorbeeld Save the Childeren, Autism Speaks en The World Wildlife fund. De Collecties van Hilfiger worden vaak gevormd door zijn muzieksmaak wat voornamelijk Rock en Roll was. Hilfiger sponsorde zelfs verschillende tours en evenementen, bijvoorbeeld in 1997 de If it makes you happy tour en Britney Spears in 1999. Het beïnvloede de kledingstijl zodat niet alleen de hiphop scene maar ook de preppy mode door Tommy werd beïnvloed. Aaliyah het gezicht van de R&B scene werd het gezicht van de Tommy Hilfiger corporation. Dit zorgde voor nog meer populariteit voor het snel groeiende merk.

T-shirt Van Tommy Hilfiger

Bij Hans Voortman vind je een uiteenlopende collectie T-shirts. De zomerse kleuren zijn duidelijk terug te zien in de collectie van Tommy Hilfiger. Ook keren de tijdloze T-shirts weer terug met die wat neutralere kleur. De T-shirts van Tommy zijn heel divers; zo zit er een verschil in kleur maar ook in opdruk. Zo heb je gestreepte shirts, T-shirts met een groot logo met tekst, maar ook met een klein logo op de borst. De T-shirts die je bij Hans Voortman kan shoppen zijn in de pasvormen slim-fit en regular-fit verkrijgbaar. Ze zijn gemaakt van 100% katoen of 96% katoen en 4% stretch, dit zorgt ervoor dat jouw T-shirts comfortabel dragen. Welke je ook kiest, de T-shirts van Tommy zorgen ervoor dat je klaar bent voor het voorjaar en de zomer.

Tommy Hilfiger polo

Als je van kleur houdt ben je bij de Tommy Hilfiger collectie polo’s van Hans Voortman op het juiste adres. De collectie is erg kleurrijk, en de polo’s kan je in twee pasvormen shoppen. Zowel regular fit als slim-fit. Mocht je wat langer of breder zijn kan je het beste voor de regular-fit polo’s deze vallen wijder en zorgen ervoor dat het je mooi afkleed. De slim-fit polo’s vallen getailleerd en sluiten nauw aan om je middel. De polo’s variëren tussen een 2 en een 3 knoopsluiting polo en zijn gemaakt van 100% katoen. Dit alles zorgt ervoor dat je kan kiezen uit veel verschillende kleuren en modellen, zodat jij de perfecte Tommy Hilfiger polo kan shoppen die bij jou past.

Sweaters en hoodies van Tommy Hilfiger

Zoek jij een casual sweater waar je een overhemd onder kan dragen? Of een hoodie die lekker warm is maar toch lekker is voor de zomer? De collectie Tommy Hilfiger sweaters bij Hans Voortman is groot en biedt onder andere casual sweaters die goed te combineren zijn met een overhemd en een chino voor een echte casual look. Maar ook voor de alledaagse activiteiten zijn de sweaters van Tommy Hilfiger uitermate comfortabel. De sweaters zijn vaak gemaakt van 100% katoen en zijn naast comfortabel ook nog is super warm. Je kan ze goed combineren met verschillende kleding stijlen. De hoodies van de collectie van Tommy Hilfiger komen in veel verschillende ontwerpen zo heb je de hoodie met de tekst Tommy Hilfiger Est. 1985. Je kan ook kiezen voor een klein logootje op de borst of een groot logo in het midden van je hoodie; kortom de hoodies en sweaters van Tommy Hilfiger zijn niet alleen voor jong en oud, maar ook super comfortabel en boost voor jouw kledingkast.

Overhemden van Tommy Hilfiger

Of je nou je overhemd in de broek of uit de broek draagt, de overhemden van Tommy Hilfiger kan het allemaal. Door het brede aanbod dat je bij Hans Voortman kan vinden, draag je jouw overhemd zoals jij dat wil. Kies uit de vele effen kleuren en vind het overhemd dat bij jouw past. Toch een keer op zoek naar wat anders? Geen probleem; je kan bij Hans Voortman namelijk ook Tommy Hilfiger overhemden schoppen met een echte denim look of kies voor één van de gestreepte overhemden om jouw outfit een boost te geven. Deze van 100% katoen gemaakte overhemden zijn super comfortabel en geschikt voor alle jaargetijden. Ook kan je bij de collectie kiezen uit een slim-fit model dat getailleerd valt en mooi aansluit bij armen en de borst. Vind je het dragen van getailleerde kleding minder prettig of ben je wat langer of breder? Kies dan voor de regular fit overhemden van Tommy Hilfiger. Deze vallen ruimer uit en kleden je zo mooi af.  

Broeken van Tommy

Casual en stijlvol; zo kan je de broeken van Tommy Hilfiger omschrijven. Je hebt talloze manieren om te combineren: bijvoorbeeld kan je ze dragen onder een overhemd, polo en trui en natuurlijk met nette schoenen of stoere sneakers. Zo zijn Tommy Hilfiger broeken voor jong en oud en op vele manieren te combineren. Het slim-fit model zorgt ervoor dat de broek mooi om de kuiten en middel aansluit. Door de stretch in de broek draagt het comfortabel en heb je veel bewegingsruimte. De vaak van katoen gemaakte broek zorgt ervoor dat je je stijlvol en comfortabel voelt en is een echte eyecatcher. De Tommy Hilfiger broeken collectie kan je nu shoppen Bij Hans Voortman met een divers aanbod van kleuren en maaten.

Tommy hilfiger jeans

Door het strakke goed aansluitende model, ook wel skinny of slim fit, zijn de Jeans Van Tommy Hilfiger modern en een must have. De jeans kunnen gedragen worden op een sportieve manier met omgeslagen pijpen en sportieve sneakers en een kleurrijke polo. Of op een casual manier die toch heel vlot is met een paar nette schoenen en een overhemd. Zo kan je de jeans van Tommy Hilfiger voor allerlei hedendaagse bezigheden dragen, zonder dat je hoeft te wisselen van jeans. De jeans collectie van Tommy Hilfiger bij Hans Voortman bestaat uit verschillende soorten, zo zijn er donkere maar ook lichte modellen. Welk model u ook kiest, de jeans bevatten stretch, zijn comfortabel en zijn een echte eye-cather.

Tommy Hilfiger korte broeken

Je hebt talloze opties om de bermuda van Tommy Hilfiger te combineren en op een stijlvolle manier te dragen. Ga voor een casual overhemd en witte sneakers of, met bijvoorbeeld een T-shirt of één van de vele polo’s. Door de slim-fit pasvorm en het 100% katoen materiaal zijn de bermuda’s van Tommy Hilfiger een echte zomerse must voor je outfit. De Bermuda’s van Tommy Hilfiger kan je bij Hans Voortman in veel verschillende kleuren en maten shoppen.

Zwembroeken van Tommy

Zoek jij een trendy hippe zwembroek die naast comfortabele stof ook een sportief design heeft? Dan zit tussen de zwembroeken van Tommy Hilfiger bij Hans Voortman zeker de perfecte zwembroek voor jou. De vele verschillende kleuren allemaal gecombineerd met een elastieken band, zodat je jouw Tommy Hilfiger zwembroek kan dragen zo jij hem wil. Verder komen alle zwembroeken met een paar veters in de kleur van het Tommy logo. Omdat de zwembroeken gemaakt zijn van 100% nylon zijn de zwembroeken slijtvast en drogen snel. De kleuren lopen erg uiteen zo kan je bijvoorbeeld een fel gele maar ook een zacht blauwe zwembroek bij Hans Voortman Shoppen.

Vesten van Tommy

Schijnt de zon, maar is het te koud om zonder jas naar buiten te gaan? Met een vest van Tommy Hilfiger kan jij stijlvol en warm naar buiten zonder jas. Een Tommy Hilfiger vest kan je goed combineren met een polo of T-shirt. Een Tommy vest is gemaakt van 100% katoen en kan je gemakkelijk aan en uit doen met een rits.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  1. Wist je dat ze bij Tommy Hilfiger inzetten voor verstandig water, energie en andere middelengebruik daardoor zorgen ze ervoor dat er zo minimaal verloren gaat.
  2. Ze bij Tommy Hilfiger erop letten om zo min mogelijk kartonnen verpakkingen te gebruiken en 80% van alle dozen van Tommy in Nederland hebben een FSC certificaat
  3. Katoen dat word gebruikt door Tommy in 2020 100% duurzaam is!
  4. Voor werknemers uit ontwikkelingslanden word gezorgd.
  5. Tommy Hilfiger heeft strenge regels wat betreft het produceren in lage lonen landen. In 1991 werden die regels opgesteld en in 2015 veranderd en een stuk strenger geworden. Dit om te zorgen dat de veiligheid van de fabriek voldoet en de lonen eerlijk en correct worden uitbetaald.
  6. Het omlaag brengen van de CO2-uitstoot, staat bij het merk hoog in het vaandel. In 2020 stoten ze 20% minder uit ten opzichte van 2014. Dit is mogelijk door verantwoord en bewust keuzes te maken. Het motto van Hilfiger is als wij bij kunnen dragen aan een betere maatschappij doen we dat graag.

Inspiratie nodig?

Op onze website staat een lookbook. Doe inspiratie op hoe je jouw Tommy Hilfiger items het best kan matchen. Een fel Oranje Tommy Hilfiger polo kan je goed combineren met een Tommy Hilfiger bermuda. Of een net overhemd op een nette broek talloze combinaties. Met het lookbook kan je  zien hoe iets staat of uitvalt zodat je dat je direct het goede product kan bestellen.

Tommy korting en sale

Ben jij op zoek naar Tommy Hilfiger kleding maar wil je dat liever met korting kopen? Dat kan, ga naar onze site, klik op sale en dan Tommy Hilfiger. Houd verder onze sociaal media kanalen en website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je niks mist en als jij als eerste kortingen van je favoriete merken te weten komt.