Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis! Voor 10.00 besteld = Vanavond al in huis!

XACUS

Welkom bij Xacus, waar Italiaans vakmanschap en tijdloze elegantie samenvloeien in elke steek. Als trotse vertegenwoordiger van de beste overhemden uit Italië, biedt Xacus een verfijnde collectie voor mannen die streven naar onberispelijke stijl.

Bij Hans Voortman brengen we dit meesterlijke merk naar jou toe, of je nu online winkelt of de prachtige collectie in onze winkel bewondert. Xacus staat synoniem voor vakmanschap en stijl, en bij Hans Voortman maken we het gemakkelijk om deze Italiaanse meesterwerken te ontdekken. Kies voor tijdloze klasse, kies voor Xacus, nu beschikbaar bij Hans Voortman, jouw bestemming voor verfijnde herenmode.

 
Wis selectie

XACUS

XACUS: ITALIAANSE OVERHEMEN

Xacus is een luxe Italiaans fashionlabel dat is gespecialiseerd in overhemden. Xacus overhemden kenmerken zich door de perfect aansluitende pasvorm. Xacus overhemden zijn een product van echt vakmanschap. Alle Xacus overhemden hebben een kenmerkende slanke fit en zijn gemaakt van een luxe, maar draagbare stof. Vaak zit er stretch in deze overhemden. Dit seizoen hebben we de mooiste Xacus overhemden uitgezocht in veel erschillnde soorten kleuren en stoffen. Kom snel langs in de winkel of shop jouw Xacus overhemd online in de webshop

XACUS BUSINESS CASUAL SHIRTS

Op zoek naar een overhemd dat je zowel in je vrije tijd als op het werk kan dragen? De Xacus business casual overhemden zijn dan een goede keuze. In tegenstelling tot de business overhemden, heeft deze lijn vaak mooie patroon combinaties. Gestreepte, geblokte of een stof met een werkje zie je dan ook veel terug. Zo geef jij een personal touch aan je outfit!


 

XACUS LINNEN OVERHEMDEN

Bij Hans Voortman kan je linnen shirts van Xacus shoppen. Linnen overhemden hebben de unieke eigenschap om erg goed vocht te kunnnen absorbeen. Daarom dragen linnen shirts heerlijk comfortabel, zelfs als je ze direct op de huid draagt. Daarnaast werkt linnen temperatuurregulerend en zorgt de vezel in de stof voor een gerimpeld effect. Linnen Xacus overhemden draag je idealiter in de warmere seizoenen en in het najaar. 

XACUS BUSINESS SHIRTS

Op zoek naar een overhemd onder een colbert of een kostuum? Xacus business shirts zijn hier zeker voor geschikt. De luxe, vaak strijkvrije stoffen, stijlvolle afwerking en verfijnde details zorgen ervoor dat dit overhemd de perfect match is voor jouw zakelijke outfit. Xacus overhemden kan je zowel met als zonder das dragen. Bij Hans Voortman kan je zowel in de winkel of online deze overhemden kopen. 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER XACUS

Xacus is een Italiaans merk. Kenmerkend is dat de overhemden vaak wat korter en smaller vallen dan normaal. Ben je wat langer of wat breder? Bestel dan een maat groter.

De overhemden van de Xacus business collectie zijn over het algemeen strijkvrij.

Jazker. In de winkel hebben we soms nog een groter aanbod.