CP COMPANY: HIGH-TECH ORIGINAL SPORTSWEAR

De story van C.P. Company start in het jaar 1971. Massimo Osti start het merk Chester Perry. Vanaf het begin af aan was dit merk onderscheidend door het gebruik van nieuwe verftechnieken. Intensieve, diepe kleuren waren kenmerkend voor het merk. In 1978 is de naam veranderd is C.P. Company wegens een rechtszaak. In 1993 is het merk verkocht aan Carlo Rivetti, ja de designer van Stone Island, en is de naam veranderd in Sportswear Company. Het logo bleef echter op alle kleding van C.P. Company pronken.

Al meer dan 45 jaar lang pioniert het merk op sportswear gebied. Elk seizoen zie je nieuwe innovaties, stoffen en verftechnieken terug in de collecties. C.P. Company is een merk voor elke liefhebber van merkkleding die een oog heeft voor design en het verhaal achter het merk.

C.P. COMPANY GOGGLE JACKET

Een heus icoon is wel de Goggle jacket. Dit jack is het eindresultaat van veel onderzoek naar beschermende coatings, functioneel design, en inspiratie van oude kledingstukken van over de hele wereld. De bekende lenzen achterop de muts zijn geïnspireerd van jassen van het Japanse leger. In 1987 werden de eerste goggle jassen geproduceerd. Een CP Goggle Jacket is een perfecte jas voor een avontuur. Zelfs voor een rally waarvan het merk de sponsor van was. De jas beschermde de coureur voor de weersomstandigheden en was bovendien praktisch door de vele zakken. Uiteraard werd de coureur goed beschermd door de goggle muts. Je kan tegenwoordig ook de Goggle jas in een softshell variant shoppen. Ga je voor een wat minimalistische stijl? Geen probleem vaak kan je de goggles verbergen door ze vast te klikken met knoopjes in de muts.

Leuk feitje: wist je dat het merk aantal jassen heeft geïnspireerd op de oude motorjassen van de Nederlandse politie?

C.P. COMPANY KNITWEAR

Een trui van CP Company kan je in veel varianten shoppen. Wanneer je voor een echte C.P. Company classic wilt gaan, dan shop je een trui met een lens op de mouw. Je kan ook truien shoppen met het logo groot uitgeschreven op de borst. Minimalistisch? Je kan de truien van C.P. Company ook shoppen zonder merklogo. Een vest van CP Company vind je elk seizoen terug in de collectie. Je kan ze zowel met als zonder rits shoppen. Een vest met rits is soms voorzien van zakken en een goggle muts. Wanneer je niet wilt dat de goggles te zien zijn kan je deze makkelijk verbergen in de muts door de knoopjes vast te klikken. Een hoodie van vind je ook vaak terug in de winkel bij Hans Voortman. Daarnaast zie je een sweater van CP Company tegenwoordig veel terug. Het merk is steeds populairder aan het worden. De vaak 100% katoenen sweaters van CP herken je aan het minimalistische design met groot het logo uitgeschreven op de borst.

C.P. POLO'S

Een polo van CP Company kan je bij Hans Voortman in veel kleuren shoppen. Een polo van CP is te herkennen aan de merknaam die klein op de linkerborst is geborduurd.

MUTSEN VAN C.P.

Een muts van CP Company vind je vaak terug in de najaar/wintercollectie van Hans Voortman. Vaak zijn dit fijn gebreide mutsen met een kleine lens aan de voorkant. Elk seizoen hebben we ook een muts met goggles in de collectie.

SOFTSHELL JASSEN VAN C.P. COMPANY

Een CP softshell jas is een echte eyecatcher. Minimalistisch, kenmerkend, maar functioneel design maken dit een geliefde jas. Vaak zijn de softshell jassen afgewerkt met een goggles in de muts. Een softshell jack van CP Company is een heerlijke jas voor voor elk seizoen. In de winter is de jas warm genoeg met een wat dikkere trui eronder en in de zomer is deze niet te warm doordat de stof goed omgaat met vocht.

DE COLLECTIE VAN C.P. COMPANY SHOPPEN

Bij Hans Voortman shop je de mooiste kleding van C.P. Company voor mannen in de winkel of online. In de winkel in Rijssen kan je een groot aanbod vinden. Daarbij heb je het voordeel dat je wordt voorzien van deskundig advies. Kom langs in de CP store in Rijssen, Overijssel en ontdek de collectie.

C.P. COMPANY KORTING EN SALE

Op zoek naar een item van C.P. Company, maar je wilt deze toch voor een wat lagere prijs aanschaffen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op social media. Hier kondigen wij aan wanneer wij herenkleding van C.P. Company in prijs verlagen. Wees er snel bij, want in de sale gaat het hard!