C.P. COMPANY WEBSHOP VOOR HEREN BY HANS VOORTMAN

WAT KENMERKT C.P. COMPANY

Het merk is in 1971 opgericht door Massimo Osti. Deze ontwerper heeft ook Stone Island opgericht. In het begin heette het merk Chester Perry, maar in 1978 is het merk hernoemd tot C.P. Company. CP Company is een echt sportswear-brand. Het kenmerkende aan alle items is de eenvoud en subtiliteit van de details. Het merk gaat voorwop in de ontwikkeling van speciale stoffen en verfmethoden. Elk item is het product van intense studie en cutting-edge technology. De kleding van C.P. Company staat voor easy-to-wear, hoogwaardige kwaliteit, minimalistisch en innovatie. 

DE COLLECTIE VAN C.P. COMPANY

Ook dit seizoen kan je bij Hans Voortman een grote collectie C.P. Company shoppen. Zo hebben we sweaters, vesten, caps en jacks in verschillende kleuren. De kleuren blauw en zwart zijn van oorsprong de meest populaire kleuren, echter dit seizoen is de kleur groen ook volop vertegenwoordigd in de collectie. Verder zijn ook de bekende goggle jackets en goggle vesten van C.p. Company te shoppen. 

SHOP DE COLLECTIE ONLINE OF IN DE WINKEL

Bestel je C.P. Company items eenvoudig online in de webshop bij Hans Voortman. Voor 20:00 uur besteld, is zelfde dag verzonden. Ook verwelkomen wij je graag in de winkel in Rijssen om de nieuwe collectie te ontdekken!