SHOP DSQUARED2 BIJ HANS VOORTMAN

Dsquared2, ook vaak geschreven als Dsquared, is de nieuweste aanvulling in de collectie van Hans Voortman. Het is een exclusief Italiaans designermerk. Het merk is in 1995 opgericht door de Canadese tweelingbroers Dean en Dan. Het merk haalt inspiratie uit het combineren van uitersten. Vaak is de kleding herkenbaar aan de opvallende prints en borduursels. Het merk is bekend van de Dsquared Jeans met opvallende prints. Ook de Dsquared shirts, petten en sweaters zijn erg populair. Shop je favoriete Dsquared items in de webshop van Hans Voortman.

SHOP DSQUARED2 BADKLEDING

Dit seizoen verkoopt Hans Voortman een veelzijdig aanbod van Dsquared zwembroeken met DSQ2 print. In de zomercollectie bevinden zich ook de iconische zwembroeken met prints. Een beadhandoek van Dsquared2 met print bevind zich ook in de collectie. 

SHOP DSQUARED2 T-SIRTS EN POLO'S

In de DSQUARED2 Store in Rijssen, Twente kan je ook Dsquared polo's en t-shirts shoppen met het rode Candada logo of Dsquared2 opdruk. Dsquared item bestelin in onze webshop voor 20:00? Dan sturen wij deze vandaag nog naar je op!