FILTERS
SORTEER
Campagne
doelgroep

Productgroep

kleur

merk

prijs

maat

Patroon

Pasvorm
Materiaal

Lengte
Special Kenmerk
Wis selectie

Woolrich jas blauw

Blauwe Woolrich jassen

Als je vandaag de dag aan het merk Woolrich denkt, gaan je gedachten direct uit naar de iconische Arctic Parka jas. Het al sinds 1830 bestaande Amerikaanse modelabel heeft echter veel meer comfortabele en stijlvolle jassen in zijn wisselende collecties. Je slaagt bij Hans Voortman net zo gemakkelijk voor een winterjas, jack of parka. Ze dragen de onmiskenbare handtekening van Woolrich: met een zachte vulling van gecertificeerd dons, weerbestendige materialen, hoge kragen en uitgekiende imitatiebontkragen. Een blauwe Woolrich jas is onmisbaar tijdens de regenachtige en koude maanden van het jaar. Met een blauwe jas van Woolrich bestellen bij Hans Voortman, maak je een keuze voor duurzaam, modieus, comfortabel en elegant.


Op zoek naar een blauwe Woolrich jas?

Woolrich is onlosmakelijk verbonden met de rood-zwarte ruit, dat aanvankelijk de overhemden voor houthakkers sierde. Het Amerikaanse merk kreeg hierdoor al direct het etiket van outdoor mode met een bijzondere leefstijl. Sinds de jaren 50 van de vorige eeuw staat Woolrich bekend om zijn hoogwaardige outdoor kleding die op koude, natte en winderige dagen bescherming biedt. Een blauwe Woolrich jas is hier een onmiskenbaar onderdeel van.

Woolrich gebruikt voortdurend nieuwe isolatietechnieken en andere innovatieve ontwikkelingen om de jassen te verbeteren. GoreTex, teton, thinsulate en teflon behoren tot de talrijke technische kenmerken, die een blauwe Woolrich jas en de andere jassen van het Amerikaanse merk ademend, waterdicht, winddicht en vuilafstotend maken.

Is blauw toch niet jouw kleur? Bekijk dan alle andere jassen van Woolrich of andere merken.

Ontdek de Woolrich collectie

Ontdek alle andere jassen bij Hans Voortman


Waarom een blauwe Woolrich jas?

Blauwtinten zijn helemaal hot. Het is een kleur die je tijdens elk seizoen en bij elke gelegenheid kunt dragen. Een donkerblauwe jas van Woolrich wordt vaak gedragen op koude, regenachtige en gure dagen. Op droge dagen met een waterig zonnetje geeft een blauwe Woolrich jas in een lichtere tint een beetje kleur aan de dag. Blauw zorgt voor een betrouwbare en positieve uitstraling. De kleur opent een wereld aan mogelijkheden om te combineren. Blauw staat als basiskleur goed met zwart, wit, beige, oranje, rood en zelfs groen. Een blauwe Woolrich jas kopen is daarmee een uitstekende keuze om je bestaande garderobe aan te vullen.

Een blauwe Woolrich jas matcht goed met een jeans, chino of pantalon. Het aantrekkelijke aanbod van Hans Voortman overtuigt door de comfortabele dracht, de isolerende en waterafstotende eigenschappen en de strakke designs. Elke jas van het Amerikaanse modemerk is ontworpen om onbeperkt te dragen, zelfs onder extreme weersomstandigheden. Aarzel geen moment en kies ervoor om een blauwe jas van het iconische Amerikaanse fashionlabel te bestellen.

 

Klantenservice