Voor 23.59 besteld = Morgen bezorgd Voor 23.59 besteld = Morgen bezorgd
Betaal achteraf of in 3 delen Betaal achteraf of in 3 delen
Klanten waarderen ons met 9.7/10 Klanten waarderen ons met een 9.7/10

DENHAM

 
Wis selectie

DENHAM

DENHAM DENIM JEANS

 

DENHAM the jeansmaker. De jeans van DENHAM worden ontworpen in Nederland en gemaakt van Japanse denim. Het merk is opgericht in 2008 en is al snel uitgegroeid tot een internationaal bekend jeanslabel. DENHAM JEANS zijn een premium quallity product. De jeans worden gemaakt van de beste Japanse denims met aandacht voor detail. Denham spijkerbroeken hebben vaak stretch wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Hoe langer je een spijkerbroek van DENHAM draagt, hoe mooier hij wordt! 


DENHAM MODELLEN & FITS

Van het jeanslabel Denham heeft Hans Voortman verschillende modellen in collectie. Zo zijn er de:

Denham Razor: Dit is de populairste jeans van Denham. De Razor fit is een moderne slim-fit. De jeans zit slank om de bovenbenen en de kuiten. 

Denham Bolt: Dit is een skinny jeans. De DENHAM Bolt spijkerbroek is zit strak om de kuiten en bovenbenen. 

Denham Shorts: De Denham korte spijkerbroeken kan je zowel in de Razor- als in de Bolt variant shoppen. 

 

DENHAM T-SHIRTS 

Ben je op zoek naar een t-shirt dat je goed boven een Denham jeans kan dragen? Dan is een t-shirt van Denham een goede keuze. De t-shirts zijn te herkennen aan het logo in de vorm van een schaartje dat je terugziet op de linkerborst. Alle t-shirts hebben een mooie slanke fit en zijn gemaakt van 100% katoen. 

denham t-shirts
 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DENHAM

DENHAM hanteert verschillende modellen. De Razor is een modern slim-fit. De Bolt is een skinny fit.

Wil je op de hoogte blijven wanneer de DENHAM sale start? Volg ons dan op Facebook en Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je weet dan zeker dat je de start van de DENHAM sale niet mist.

Het merk DENHAM is opgericht door een Engelsman die in Amsterdam woont. Je kan dus stellen dat de broeken in Nederland worden ontworpen. De jeans worden gemaakt van Japanse denim en in Europa gefabriceerd.