Het merk Mason Garments

Mason Garments is een high-end schoenenlabel wat in 2012 is opgericht dor Rendi Aditia. De naam Mason staat voor de masonic-ideologie wat inhoud dat je je omringt met productieve individuen, die niet dezelfde achtergrond hebben, maar wel allemaal streven naar succes. Het team van Mason Garments bestaat daarom uit allemaal verschillende mensen met verschillende achtergronden en denkwijzen die samen een geweldig collectief vormen. Daar zijn de sneakers dan ook naar!

Het Design

De sneakers worden ontworpen in een studio in Amsterdam en geproduceerd in Italie. De schoenen van Mason worden gemaakt van het beste en soepelste kalfsleer. De sneaker wordt volgens de "Sacchettö" techniek gemaakt en dat zorgt ervoor dat de sneaker je heerlijk comfortabel zit. De sneakers van Mason Garments zijn comfortabel, van hoge kwaliteit en bovendien zeer modieus. 

De Collectie

Dit jaar is Mason Garments een nieuw in de collectie bij Hans Voortman. We hebben de meest mooie modellen voor je uitgezocht. Witte, leren sneakers zijn tegenwoordig een echt fashion-item. Verder zijn suede sneakers ook populair. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart en blauw. Met sneakers van Mason maak je je outfit compleet!

Sneakers van Mason Garments online bestellen

De sneakers, van leer of suede, kan je shoppen in de winkel in Rijssen of online bestellen. Voor 20:00 uur besteld? Dan zijn je Mason Garments schoenen morgen in huis!