FILTERS
SORTEER
Campagne
doelgroep

Productgroep

kleur

merk

prijs

maat

Patroon

Pasvorm
Materiaal

Lengte
Special Kenmerk
Wis selectie

Filling Pieces Witte Sneakers

 

Filling Pieces sneakers


Een van de aller populairste merken: Filling Pieces. De stijlvolle schoenen worden op Nederlandse bodem ontworpen, gewoon in Amsterdam. Vervolgens worden de ontwerpen naar Portugal gestuurd, hier worden ze met de hand gemaakt. Hier worden enkel de mooiste materialen en de beste vakmensen ingezet om jou uiteindelijk sneakers van de beste kwaliteit te kunnen bezorgen. Wist je dat de Low Top van Filling Pieces, de eerste sneaker was die de brug tussen high fashion en streetwear sloeg? Dit alles gebeurde in 2009. De sneaker is dan ook meer dan een schoen. De Filling Pieces Low Top is een symbool van betaalbaar, luxe design.

Filling Pieces witte sneakers


Witte sneakers zijn nooit uit de mode! De Filling Pieces sneaker wit is een modieuze schoen die overal bij past. Draag je een stoere vale jeans? Een Filling pieces wit heren sneaker past hier gegarandeerd bij! Liever een wat nettere look? Ook met een mooie pantalon staat deze schoen goed! Winter of zomer, of je jeans nu licht, donker, versleten of effen is. Of je pantalon nu blauw, grijs, zwart of pimpelpaars is: de witte sneakers zijn altijd een goed idee en passen bij elke outfit. Eigenlijk zou iedereen wel witte sneakers van Filling Pieces in de kast moeten hebben.
 
Zijn deze sneakers toch niet zo jouw ding? Check dan even onze andere sneaker merken.
 
Santoni sneakers

Filling Pieces sneakers kopen


Wist je dat je bij de aanschaf van Filling Pieces sneakers, je automatisch je steentje bijdraagt aan een mooiere wereld? Bij Filling Pieces geloven ze namelijk in een wereld vol diversiteit, gelijkheid, een gezonde omgeving en waar iedereen inclusief is. Dat hoort de basis van alles te zijn. Om dit waar te maken, zijn zij dagelijks op zoek naar nieuwere en betere manieren om hun geloof waar te maken. Ze pakken de verantwoordelijkheid en streven ernaar om zo milieuvriendelijk mogelijk hun merk te laten groeien. Een betere toekomst, start namelijk bij jezelf.

De Filling Pieces sneakers kopen kan eenvoudig en snel online. Bestel jouw Filling Pieces wit heren sneaker bij ons. Binnen een paar klikken op de knop zorgen wij dat jouw nieuwe schoenen zorgvuldig worden ingepakt en bij jou thuis worden bezorgd. Zelf hoef je hier (bijna) niets voor te doen!
 

Klantenservice